Филтри
Брендови :

фурни

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko bie 22100 x
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 6 функции
 • Грил,Вентилатор
 • Механички тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-12%
АКЦИЈА
9.679
ден. haPPy цена
251
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko bie 24301 w
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-12%
АКЦИЈА
11.879
ден. haPPy цена
308
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.499
ден. редовна цена
beko bie 24300 b
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:65L/71L
 • 6 функции на рерната
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x59x57cm
-12%
АКЦИЈА
12.319
ден. haPPy цена
320
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko bie 24301 b
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-12%
АКЦИЈА
12.319
ден. haPPy цена
320
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko bim 22302 x
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции на рерната
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-12%
АКЦИЈА
12.759
ден. haPPy цена
331
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.499
ден. редовна цена
beko bim 25302 x
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции
 • Грил,Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-12%
АКЦИЈА
13.199
ден. haPPy цена
343
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko oim 27201 a
 • Фурна за вградување
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 Функции
 • Електронски тајмер
 • Автоматски програми
 • Механички контроли
 • LED дисплеј
 • Вентилатор +грил
 • Димензии:60х60х57cm
-12%
АКЦИЈА
14.079
ден. haPPy цена
366
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko oim 27201 c
 • Фурна за вградување
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 Функции
 • Електронски тајмер
 • Автоматски програми
 • Механички контроли
 • LED дисплеј
 • Вентилатор +грил
 • Димензии:60х60х57cm
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko bim 24301 zgcs
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции на рерната
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:66x66x66cm
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko bie 25400 xm
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 програми
 • Дигитален тајмер
 • Вентилатор
 • Child Lock-заштита за деца
 • Димензии:60x60x58cm
-12%
АКЦИЈА
15.839
ден. haPPy цена
411
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko bim 24300 ws
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 програми
 • Дигитален тајмер
 • Вентилатор
 • 3D Готвење
 • Каталитичка позадина
 • Child Lock-заштита за деца
-12%
АКЦИЈА
15.839
ден. haPPy цена
411
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko bim 24400 gcs
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет на фурната:71L
 • 12 функции на рерната
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x55cm
-12%
АКЦИЈА
16.719
ден. haPPy цена
434
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
beko bim 24400 bcs
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет на фурната:71L
 • 12 функции на рерната
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x55cm
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko bim 25400 xms
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фурната:71L
 • 12 програми
 • Дигитален тајмер
 • Вентилатор
 • Child Lock-заштита за деца
 • Димензии:60x60x58cm
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko bim 25402 xms
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фурната:71L
 • Програми:12
 • 3D функција
 • Дигитален тајмер
 • Вентилатор
 • Каталитичка позадина
 • Димензии:60x56x55cm
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko bir 32400 xms
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:82L
 • 12 функции на рерната
 • Телескопска решетка х 2
 • 3D готвење
 • Каталитичка позадина
 • Вентилатор,Грил
 • Дигит
-12%
АКЦИЈА
20.239
ден. haPPy цена
526
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
22.999
ден. редовна цена
beko bir 35400 xms
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:82L
 • LED Displej/Контрола на допир
 • 3D печење
 • Грил,Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:59x59x56cm
-12%
АКЦИЈА
20.239
ден. haPPy цена
526
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
22.999
ден. редовна цена
beko bim 25800 xms
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 13 функции
 • 3D готвење
 • Soft close затворање
 • Defrost функција
 • Грил,Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Диме
-12%
АКЦИЈА
21.999
ден. haPPy цена
571
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
beko bvm 34500 b
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:80L
 • 14 функции на рерната
 • Телескопска решетка х 2
 • 3D готвење
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:
-12%
АКЦИЈА
23.759
ден. haPPy цена
617
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.999
ден. редовна цена