Филтри
Брендови :

машини за перење

Изберете подкатегорија

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
lg f2 j5 qn3w
 • Машина за перење
 • Inverter Direct Drive-6 motion
 • Smart Diagnosis/ NFC
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:14
 • Одложен почеток
 • Drum Clea
624
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена
lg f2 j7 hy1w
 • Машина за перење
 • Touch-sensitive LED display
 • Smart Diagnosis
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:14
 • Одложен почеток
 • Child Lock
 • Потр
831
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
31.999
ден. редовна цена
lg f4 j7 ty0w
 • Машина за перење
 • Inverter Direct Drive-6 motion
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:14
 • Одложен почеток
 • TuboWash функција
 • Функција пер
935
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
35.999
ден. редовна цена