Филтри
Брендови :

машини за перење/сушење

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
candy gvw 485 t-s
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Автоматски програм за перење и сушење:5+5
-16%
АКЦИЈА
20.999
ден. haPPy цена
545
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
beko htv 7633 x00
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:7kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:16
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на е
-12%
АКЦИЈА
23.759
ден. haPPy цена
1.125
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.999
ден. редовна цена
whirlpОol wwde 7512
 • Машина за перење и сушење
 • Sence Inverter Motor
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:7kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Одложен почеток
 • Програми:13
 • SoftMove барабан
-21%
АКЦИЈА
21.999
ден. haPPy цена
571
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
27.999
ден. редовна цена
candy gvw 596 lwc-s
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:9kg перење,6kg сушење
 • Вртежи:1500 врт./min
 • Програми:16 перење/5 сушење
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Де
-7%
АКЦИЈА
26.999
ден. haPPy цена
701
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
28.999
ден. редовна цена
beko htv 8733 xs0
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток
 • BabyProtect+, Wash and Wear,Express 14 п
1.250
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена
candy gsw 377 dh-s
 • Машина за перење
 • Silent Plus технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет:перење:7kg/сушење:7kg
 • Вртежи:1300 врт./min
 • Програми:16
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток до
779
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена
candy gvw 585 twc-s
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1500 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток
 • Автоматски програм за перење и сушење:5+5
-17%
АКЦИЈА
24.999
ден. haPPy цена
649
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена
samsung wd 80 j 5430 aw/le
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:8kg перење,6kg сушење
 • Вртежи:1400врт./min
 • Програми:14
 • Одложен почеток
 • Регулација на центрифуга и температура
 • П
-11%
АКЦИЈА
36.999
ден. haPPy цена
961
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
41.699
ден. редовна цена
beko wda 96143 h
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:9kg перење,6kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток од 0-24h
 • BabyProtect+, Wash and Wear, Min
1.750
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
41.999
ден. редовна цена
lg f 1496 adp 3
 • Машина за перење и сушење
 • Invereter Direct Drive system
 • 6 Motion технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:8kg перење,4kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:13+10
 • Е
-19%
АКЦИЈА
33.995
ден. haPPy цена
883
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
41.999
ден. редовна цена
samsung wd 80 k 5410 ow/le
 • Машина за перење и сушење
 • Add Wash
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg перење,6kg сушење
 • Вртежи:1400врт./min
 • Програми:15
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија по циклус:5
-9%
АКЦИЈА
39.999
ден. haPPy цена
1.039
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
43.999
ден. редовна цена
samsung wd80j6410aw/le
 • Машина за перење и сушење
 • Eco Bubble технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg перење,6kg сушење
 • Вртежи:1400врт./min
 • Програми:14
 • Smart Check
 • Дијамантски барабан
-10%
АКЦИЈА
42.999
ден. haPPy цена
1.117
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
47.999
ден. редовна цена
bosch wvg 30441 eu
 • Машина за перење и сушење
 • Inverter мотор,Eco Silence Drive
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1500врт./min
 • Програми:14
 • Child Lock
 • Vario Perfe
-8%
АКЦИЈА
54.999
ден. haPPy цена
1.428
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
59.999
ден. редовна цена
lg fh4 a8 fdh8n
 • Машина за перење и сушење
 • Inverter Direct Drive - 6 motion
 • Перење на пареа
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:14+17 опции
 • Капацитет перење:9kg
 • Капаците
-20%
АКЦИЈА
55.995
ден. haPPy цена
1.454
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
69.999
ден. редовна цена