Филтри
Брендови :

машини за перење/сушење

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko htv 7633 x00
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:7kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:16
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на е
-12%
АКЦИЈА
23.759
ден. haPPy цена
617
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.999
ден. редовна цена
beko htv 8733 xs0
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток
 • BabyProtect+, Wash and Wear,Express 14 п
779
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена
beko wda 96143 h
 • Машина за перење и сушење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:9kg перење,6kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток од 0-24h
 • BabyProtect+, Wash and Wear, Min
-12%
АКЦИЈА
36.959
ден. haPPy цена
960
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
41.999
ден. редовна цена