Филтри
Брендови :

машини за перење

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko wmb 50601 y+
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:5kg
 • Вртежи:600 врт./min
 • Програми:15
 • Механички контроли
 • Регулација на центрифуга
 • Потрошувачка на вода годишно:9900L
 • 
-18%
АКЦИЈА
8.999
ден. haPPy цена
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko wmb 60801 y+
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:15
 • Автоматска контрола на ниво на вода
 • Потрошувачка на вода годишно:9.900L
 • Потрошувач
-17%
АКЦИЈА
9.999
ден. haPPy цена
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
beko wmb 61001 y+
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Потрошувачка на вода годишно:9900L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.86kWh
 • По
-8%
АКЦИЈА
11.999
ден. haPPy цена
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko wte 6511 b0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток:3h,6h,9h
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
 • Н
-8%
АКЦИЈА
11.999
ден. haPPy цена
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko wmb 61021 y+
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток 3/6/9
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија годишно:187kWh
 • Ниво
-19%
АКЦИЈА
10.999
ден. haPPy цена
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.499
ден. редовна цена
beko wte 6501 b0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:12
 • Одложен старт
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучав
-6%
АКЦИЈА
12.699
ден. haPPy цена
330
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.499
ден. редовна цена
beko wmy 60821 ptyb3
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток 3-6-9h
 • Hi Tech грејач
 • Автоматска контрола на ниво на вода
 • Потро
-6%
АКЦИЈА
13.099
ден. haPPy цена
340
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko wmb 71001 m+
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Механички контроли
 • Регулација на центрифуга
 • Потрошувачка на вода по циклус:50L
-17%
АКЦИЈА
12.499
ден. haPPy цена
325
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko wmy 61031 ptyb3
 • Машина за перење
 • Полнење: фронтално
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен старт до:19h
 • Потрошувачка на енергија годишно:187kWh
 • Потрошувачка на на
-7%
АКЦИЈА
13.999
ден. haPPy цена
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
gorenje w 62 y2/s
 • Машина за перење
 • Полнење: фронтално
 • Капацитет: 6,5kg
 • Електронска контрола
 • Вртежи: 800 врт./min
 • Регулација на вртежи
 • Програми: 18
 • SterilTub-Програма за самочистење
 • Senso CARE-Еко-систе
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
gorenje w 72 x2
 • Машина за перење
 • Стерил Туб-програма за самочистење
 • Систем за заштедување детергент
 • Колекторски мотор
 • Вртежи: 600 врт./min
 • Програми: 18
 • Капацитет: 7kg
 • Голема врата
 • Потрошувачка на вод
406
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.599
ден. редовна цена
beko wmy 71023 lmb3
 • Машина за перење
 • Aquafusion технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Голема врата B13 XL
 • Потрошувачка на во
-6%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko wtv 6532 b0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
 • Ниво на бу
-6%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko wtv 7531 x0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:10500L
 • Потрошувачка на енергија го
-6%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
whirlpool awo/c 62010
 • Машина за перење
 • 6th Sense технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:6.2kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:18
 • Одложен почеток
 • Антибактериски програм
 • Систем за коре
-9%
АКЦИЈА
14.499
ден. haPPy цена
377
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
whirlpool aws 61012 slim
 • Машина за перење
 • 6th Sense технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:18
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Антибактериски про
-6%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
gorenje w 6503/s
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • SensoCare, SpaDrum
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:23
 • SensorIQ
 • DuraHeat грејач
 • SterilTub програма за самочистењ
424
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.299
ден. редовна цена
beko wmb 71032 ptm
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:11
 • Одложен почеток до 19h
 • Заштита од протекување
 • Потрошувачка на вода годишно:9460L
-18%
АКЦИЈА
13.999
ден. haPPy цена
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko wmy 61033 ptmb3
 • Машина за перење
 • Woolmark Apperal Care (Silver)
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен старт 0-19h
 • Child Lock
 • Потрошувачка н
-6%
АКЦИЈА
15.899
ден. haPPy цена
413
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko wmy 71033 ptlmb3
 • Машина за перење
 • Aquafusion технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Голема врата B1
-6%
АКЦИЈА
15.899
ден. haPPy цена
413
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена