Филтри
Брендови :

машини за перење

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko wmb 60801 y+
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:15
 • Автоматска контрола на ниво на вода
 • Потрошувачка на вода годишно:9.900L
 • Потрошувач
-12%
АКЦИЈА
10.559
ден. haPPy цена
274
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
beko wte 5411 b0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:5kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:9.899L
 • Потрошувачка на енергија годишн
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
beko wmb 61001 y+
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Потрошувачка на вода годишно:9900L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.86kWh
 • По
-12%
АКЦИЈА
11.439
ден. haPPy цена
297
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko wte 6501 b0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:12
 • Одложен старт
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучав
-12%
АКЦИЈА
11.439
ден. haPPy цена
297
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko wte 6511 b0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток:3h,6h,9h
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
 • Н
-12%
АКЦИЈА
11.879
ден. haPPy цена
308
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.499
ден. редовна цена
beko wmy 60821 ptyb3
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток 3-6-9h
 • Hi Tech грејач
 • Автоматска контрола на ниво на вода
 • Потро
-12%
АКЦИЈА
12.319
ден. haPPy цена
320
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko wte 6511 bs
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:9.799L
 • Потрошувачка на енергија годи
-12%
АКЦИЈА
12.319
ден. haPPy цена
320
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko wmb 71001 m+
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Механички контроли
 • Регулација на центрифуга
 • Потрошувачка на вода по циклус:50L
-12%
АКЦИЈА
13.199
ден. haPPy цена
343
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko wmy 61031 ptyb3
 • Машина за перење
 • Полнење: фронтално
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен старт до:19h
 • Потрошувачка на енергија годишно:187kWh
 • Потрошувачка на на
-12%
АКЦИЈА
13.199
ден. haPPy цена
343
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko wtv 6532 b0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Child Lock
 • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
 • Ниво на бу
-12%
АКЦИЈА
14.079
ден. haPPy цена
366
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko wtv 7531 x0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:10500L
 • Потрошувачка на енергија го
-12%
АКЦИЈА
14.079
ден. haPPy цена
366
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko wmb 71032 ptm
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:11
 • Одложен почеток до 19h
 • Заштита од протекување
 • Потрошувачка на вода годишно:9460L
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko wmy 61033 ptmb3
 • Машина за перење
 • Woolmark Apperal Care (Silver)
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен старт 0-19h
 • Child Lock
 • Потрошувачка н
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko wmy 71033 ptlmb3
 • Машина за перење
 • Aquafusion технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Голема врата B1
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko wtv 7533 xb
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Smart Inverter мотор
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток
 • Child Lock
 • Заштита од протекување
 • Пот
-12%
АКЦИЈА
15.839
ден. haPPy цена
411
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko wmy 81033 ptlmb3
 • Машина за перење
 • Aqua Fusion tehnology
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Child Lock
 • Потрошувачка на вода го
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko wtv 8511 x0
 • Машина за перење
 • AquaWave
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток од 0-9h
 • Потрошувачка на енергија годишно:195kWh
 • Ниво
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko wmy 71483 lmb2-eu
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток од 0-24h
 • Hi-Tech грејач
 • Потрошувачка на вода годишно:9020L
 • П
-12%
АКЦИЈА
19.359
ден. haPPy цена
503
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
21.999
ден. редовна цена
beko wtv 8633 xs0
 • Машина за перење
 • ProSmart Inverter
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток од 0-24h
 • Автоматска контрола на ниво на вода
-12%
АКЦИЈА
19.359
ден. haPPy цена
503
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
21.999
ден. редовна цена
beko wtv 8634 xs0
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Pro Smart Inverter мотор,StainExpert
 • OptiSence,AquaWave технологија
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен поч
-12%
АКЦИЈА
19.359
ден. haPPy цена
503
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
21.999
ден. редовна цена