Филтри
Брендови :

машини за перење

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
whirlpool awo/c 62010
 • Машина за перење
 • 6th Sense технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:6.2kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:18
 • Одложен почеток
 • Антибактериски програм
 • Систем за коре
-9%
АКЦИЈА
14.499
ден. haPPy цена
377
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
whirlpool aws 61012 slim
 • Машина за перење
 • 6th Sense технологија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:18
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Антибактериски про
-6%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
whirlpool  awoc 70100
 • Машина за перење
 • 6th Sense технологија
 • ECO монитор
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:18
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Cle
-12%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
whirlpool awe 66710
 • Машина за перење
 • 6th Sense технологија
 • Полнење:горно
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:18
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Регулација на центри
-12%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
whirlpool aws 71000 slim
 • Машина за перење
 • 6th Sense технологија
 • Eco monitor
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Електронски контроли
 • Одложен почеток
 • Рег
-6%
АКЦИЈА
15.999
ден. haPPy цена
415
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
whirlpool tdlr 60110
 • Машина за перење-горно полнење
 • 6th Sense технологија
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:9
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:8500L
 • Потрошувач
-6%
АКЦИЈА
16.999
ден. haPPy цена
441
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
whirlpool fwl 71252 w eu
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:13
 • Child Lock
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на енергија годишно:198kWh
 • Ниво на буч
-5%
АКЦИЈА
18.499
ден. haPPy цена
480
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.499
ден. редовна цена
whirlpool fscr 70211
 • Машина за перење
 • 6th Sence технологија
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Регулација на центрифуга
 • Регулација на температурата
 • Пот
-5%
АКЦИЈА
20.999
ден. haPPy цена
545
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
21.999
ден. редовна цена
 whirlpool tdlr 65210
 • Машина за перење-горно полнење
 • 6th Sense технологија
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:9
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:8800L
 • Потрошува
-8%
АКЦИЈА
21.999
ден. haPPy цена
571
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена
whirlpool fwg 81284 w eu
 • Машина за перење
 • 6th Sense технологија
 • Инверетер мотор
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:13
 • Child Lock
 • Одложен почеток
 • Clean +
-6%
АКЦИЈА
23.499
ден. haPPy цена
610
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
whirlpool tdlr 70220
 • Машина за перење-горно полнење
 • 6th Sense технологија
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:14
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:8900L
 • Потрошув
-8%
АКЦИЈА
23.999
ден. haPPy цена
623
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
25.999
ден. редовна цена
whirlpool tdlr 60230
 • Машина за перење
 • 6th Sence технологија
 • Direct Drive
 • Полнење:горно
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:14
 • Одложен почеток до 24h
 • Потрошувачка на вода го
-7%
АКЦИЈА
25.999
ден. haPPy цена
675
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
27.999
ден. редовна цена
whirlpool fscr 80423
 • Машина за перење
 • 6th Sence технологија
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:12
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:9.900L
 • Потрошувачка на енергиј
-5%
АКЦИЈА
28.499
ден. haPPy цена
740
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена
whirlpool fscr 90425
 • Машина за перење
 • 6th Sence технологија
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:12
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:10.800L
 • Потрошувачка на енерги
-6%
АКЦИЈА
29.999
ден. haPPy цена
779
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
31.999
ден. редовна цена