Филтри
Брендови :

фрижидери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego bc-50 mini bar
 • Мини бар
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:50L
 • Внатрешна комора:5L
 • Променлива врата
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:49х48х50cm
 • R600A
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
fuego fgtf 484 w
 • Фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:82L
 • Димензии:84x48x43cm
5.999
ден. haPPy цена
169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.499
ден. редовна цена
beko bk 7725
 • Mини бар
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:46L
 • Капацитет на фрижидерот:41L
 • Капацитет на комората:5L
 • Коморa за брзо замрзнување
 • Потрошувачка на енергија годишно:106kWh
 • Ниво на бучава:35
6.999
ден. haPPy цена
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
beko tse 1245
 • Фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:B
 • Вкупен капацитет:120L
 • Капацитет на фрижидерот:101L
 • Капацитет на комората:13L
 • Две жичани полици
 • Димензии:85x55x60cm
8.099
ден. haPPy цена
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена
beko tse 1410
 • Фрижидер   
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А
 • Вкупен капацитет:130L
 • Три стаклени полици
 • Потрошувачка на енергија годишно:151kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:85x55x60cm
8.099
ден. haPPy цена
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена
beko ssa 25020
 • Фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:221L
 • Капацитет на фрижидерот:201L
 • Капацитет на замрзнувачот:20L
 • Внатрешна комора
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.586
325
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.499
ден. редовна цена
beko rssa 290 m21 w
 • Фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:286L
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.373kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:136kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:151
13.499
ден. haPPy цена
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko wsa 14000
 • Фрижидер
 • Вкупен капацитет:130L
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:85x60x54cm
11.995
ден. haPPy цена
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko wsa 24000
 • Фрижидер
 • Вкупен капацитет:230L
 • Ниво на бучава:45dB
 • Димензии:134x60x54cm
442
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko wsa 29000
 • Фрижидер
 • Вкупен капацитет:282L
 • Ниво на бучава:45dB
 • Димензии:149x60x60cm
468
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
gorenje rk 6191 aw
 • Комбиниран фрижидер
 • Енергетска класа: А+
 • Бруто Капацитет :326L
 • Капацитет на фрижидерот:229L
 • Капацитет на замрзнувачот:97L
 • Автоматско одмрзнување
 • Работа при престанок на прекин на електрич
20.999
ден. haPPy цена
600
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.099
ден. редовна цена
beko rsne 415 e21 w
 • Фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:312L
 • Потрошувачка на енергија годишно:164kWh
 • Ниво на бучава:41dB
 • Димензии:172x60x65cm
22.499
ден. haPPy цена
650
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
gorenje rk 6191 ax
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:326L
 • Капацитет на фрижидерот:229L
 • Капацитет на замрзнувачот:97L
 • Капацитет на замрзнување:4.5kg/24h
 • Автономн
22.799
ден. haPPy цена
650
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
beko rsne 445 e22
 • Фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:375L
 • Потрошувачка на енергија годишно:168kWh
 • Ниво на бучава:41dB
 • Димензии:185x60x65cm
25.199
ден. haPPy цена
728
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
27.999
ден. редовна цена
beko rsne 445 e23 dx
 • Фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:366L
 • Потрошувачка на енергија годишно:167kWh
 • Ниво на бучава:41dB
 • Димензии:185x60x65cm
26.999
ден. haPPy цена
779
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена
hoover hwc 2536 dl
 • Фрижидер за вино
 • Енергетска класа:G
 • Капацитет:198L
 • Полици:6
 • Капацитет на шишиња:70
 • Одржување на температура:5-18°C
 • Потрошувачка на енергија годишно:642kWh
 • Ниво на бучава:50dB
 • Димензии
831
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
31.999
ден. редовна цена