Филтри
Брендови :

фрижидери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko bk 7725
 • Mини бар
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:46L
 • Капацитет на фрижидерот:41L
 • Капацитет на комората:5L
 • Коморa за брзо замрзнување
 • Потрошувачка на енергија годишно:106kWh
 • Ниво на бучава:35
-12%
АКЦИЈА
7.039
ден. haPPy цена
183
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
beko tse 1410
 • Фрижидер   
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А
 • Вкупен капацитет:130L
 • Три стаклени полици
 • Потрошувачка на енергија годишно:151kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:85x55x60cm
-12%
АКЦИЈА
7.479
ден. haPPy цена
194
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена
beko tse 1245
 • Фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:B
 • Вкупен капацитет:120L
 • Капацитет на фрижидерот:101L
 • Капацитет на комората:13L
 • Две жичани полици
 • Димензии:85x55x60cm
-12%
АКЦИЈА
7.919
ден. haPPy цена
206
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена
beko rssa 290 m21 w
 • Фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:286L
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.373kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:136kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:151
-12%
АКЦИЈА
13.199
ден. haPPy цена
343
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko dne 26000
 • Фрижидер со две врати
 • No Frost
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:219L
 • Капацитет на фрижидерот:170L
 • Капацитет на замрзнувачот:49L
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,841kWh
 • Потрошувачка на
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko wsa 29000
 • Фрижидер
 • Вкупен капацитет:282L
 • Ниво на бучава:45dB
 • Димензии:149x60x60cm
-12%
АКЦИЈА
15.839
ден. haPPy цена
411
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko rsne 415 e21 w
 • Фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:312L
 • Потрошувачка на енергија годишно:164kWh
 • Ниво на бучава:41dB
 • Димензии:172x60x65cm
-12%
АКЦИЈА
21.999
ден. haPPy цена
571
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
beko rsne 445 e22
 • Фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:375L
 • Потрошувачка на енергија годишно:168kWh
 • Ниво на бучава:41dB
 • Димензии:185x60x65cm
-12%
АКЦИЈА
24.639
ден. haPPy цена
640
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
27.999
ден. редовна цена
beko rsne 445 e23 dx
 • Фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:366L
 • Потрошувачка на енергија годишно:167kWh
 • Ниво на бучава:41dB
 • Димензии:185x60x65cm
779
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена