Филтри
Брендови :

комбинирани фрижидери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego fgtm 217 w
 • Фрижидер со две врати
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:215L
 • Бруто капацитет:227L
 • Капацитет на фрижидерот:174L
 • Капацитет на замрзнувачот:41L
 • Димензии:141x55x58cm
-16%
АКЦИЈА
7.999
ден. haPPy цена
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.499
ден. редовна цена
beko dsa 240 k21 w
 • Фрижидер со две врати
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:223L
 • Капацитет на фрижидерот:177L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24
 • Потрошува
-17%
АКЦИЈА
9.999
ден. haPPy цена
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
beko rdsa 240 k20 w
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:223L
 • Капацитет на фрижидерот:177L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • Потрошувач
-6%
АКЦИЈА
12.199
ден. haPPy цена
317
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
whirlpool arc 2224
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:227L
 • Капацитет на фрижидерот:187L
 • Капацитет на замрзнувачот:40L
 • Капацитет на замрзнување:2.5kg/24h
 • Потрошув
-2%
АКЦИЈА
12.799
ден. haPPy цена
332
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko rdsa 240 k20 s
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:223L
 • Капацитет на фрижидерот:177L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • Потрошувач
-6%
АКЦИЈА
12.699
ден. haPPy цена
330
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.499
ден. редовна цена
whirlpool wte 2211 is
 • Фрижидер со две врати
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:227L
 • Капацитет на фрижидерот:187L
 • Капацитет на замрзнувачот:40L
 • Капацитет на замрзнување:2kg/24h
 • Потрошув
-7%
АКЦИЈА
12.999
ден. haPPy цена
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko rcsa 240 k 20w
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:229L
 • Капацитет на фрижидерот:142L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Капацитет на замрзнување:3,5kg/24h
 • Автономн
-19%
АКЦИЈА
12.999
ден. haPPy цена
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko rdsa 290 m20 s
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:278L
 • Капацитет на фрижидерот:209L
 • Капацитет на замрзнувачот:69L
 • Капацитет на замрзнување:3,5kg/24h
 • Потрошув
-6%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko rdsa 290 m20 w
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:278L
 • Капацитет на фрижидерот:209L
 • Капацитет на замрзнувачот:69L
 • Капацитет на замрзнување:3,5kg/24h
 • Потрошув
-6%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko rcsa 300 k20 w
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:291L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Автонмна работа:16h
 • Капацитет на замрзнува
-8%
АКЦИЈА
16.499
ден. haPPy цена
428
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko rcsa 330 k20 w
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:295L
 • Капацитет на фрижидерот:205L
 • Капацитет на замрзнувачот:90L
 • Автономна работа:18h
 • Капацитет на замрзнува
-17%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
indesit lr8 s1 w
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:339L
 • Капацитет на фрижидерот:228L
 • Капацитет на замрзнувачот:111L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошува
-6%
АКЦИЈА
17.799
ден. haPPy цена
462
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
whirlpool blf 8001 w
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:339
 • Капацитет на фрижидерот:228L
 • Капацитет на замрзнувачот:111L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувач
-5%
АКЦИЈА
17.999
ден. haPPy цена
467
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
beko rcsa 330 k20 pt
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:295L
 • Капацитет на фрижидерот:205L
 • Капацитет на замрзнувачот:90L
 • Автономна работа:18h
 • Капацитет на замрзнува
-7%
АКЦИЈА
18.699
ден. haPPy цена
486
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko rcsa 330 k31 w
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:292L
 • Капацитет на фрижидерот:197L
 • Капацитет на замрзнувачот:95L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Автономна
-7%
АКЦИЈА
18.699
ден. haPPy цена
486
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
indesit lr8 s1 x
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:339L
 • Капацитет на фрижидерот:228L
 • Капацитет на замрзнувачот:111L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошува
-7%
АКЦИЈА
18.699
ден. haPPy цена
486
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko rcna 320 k20 w
 • Комбиниран фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:287L
 • Капацитет на фрижидерот:197L
 • Капацитет на замрзнувачот:90L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • Потрошувачка на енергија
-7%
АКЦИЈА
19.529
ден. haPPy цена
507
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
beko rcna 340 k 20 w
 • Комбиниран фрижидер
 • Full No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:302L
 • Капацитет на фрижидерот:205L
 • Капацитет на замрзнувачот:97L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на ене
-7%
АКЦИЈА
19.529
ден. haPPy цена
507
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
beko rcsa 365 k 20 w
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:343L
 • Капацитет на фрижидерот:230L
 • Капацитет на замрзнувачот:113L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошува
-7%
АКЦИЈА
19.599
ден. haPPy цена
509
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
beko rcsa 365 k 20 x
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:343L
 • Капацитет на фрижидерот:230L
 • Капацитет на замрзнувачот:113L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошува
-5%
АКЦИЈА
19.999
ден. haPPy цена
519
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена