Филтри
Брендови :

SIDE BY SIDE фрижидери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
hotpoint ariston e4d aa b c
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:402L
 • Капацитет на фрижидерот:292L
 • Капацитет на замрзнувачот:110L
 • Капацитет на замрзнување:9kg/24h
 • Потрошувачка на енерг
41.999
ден. haPPy цена
1.169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
44.999
ден. редовна цена
hotpoint ariston e4d aa x c
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:402L
 • Капацитет на фрижидерот:292L
 • Капацитет на замрзнувачот:110L
 • Капацитет на замрзнување:9kg/24h
 • Потрошувачка на енерг
42.999
ден. haPPy цена
1.195
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
45.999
ден. редовна цена
beko gn 162320
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Active Ioniser
 • Диспанзер за Вода
 • Антибактериска заштита
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:544L
 • Капацитет на фрижидерот:368L
 • Капацитет на замрзнувачот:1
49.499
ден. haPPy цена
1.429
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
54.999
ден. редовна цена
beko gn 162320 x
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Active Ioniser
 • Диспанзер за Вода
 • Антибактериска заштита
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:544L
 • Капацитет на фрижидерот:368L
 • Капацитет на замрзнувачот:1
53.999
ден. haPPy цена
1.558
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
59.999
ден. редовна цена
lg gsl 325 pzcvd
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost,Multi Air Flow
 • Линеарен компресор
 • Диспанзер за вода
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:508L
 • Капацитет на фрижидерот:346L
 • Капацитет на замрзнувачот:162L
 • 
1.649
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
63.499
ден. редовна цена
beko gne 114670 x
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Антибактериска заштита, Active Ioniser
 • Електронски дисплеј
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:540L
 • Капацитет на фрижидерот:385L
 • Капацитет на замрзнувачот:1
58.499
ден. haPPy цена
1.688
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
64.999
ден. редовна цена
beko gn 162420 x
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Антибактериска заштита,Active Ioniser
 • Диспанзер за Вода
 • Мини бар,Дисплеј
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:544L
 • Капацитет на фрижидерот:368L
 • Капацитет
60.299
ден. haPPy цена
1.740
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
66.999
ден. редовна цена
beko gne 60521 dx
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:549L
 • Капацитет на фрижидерот:397L
 • Капацитет на замрзнувачот:152L
 • Автномна работа:22h
 • Капацитет на замрзнување:10kg/24h
-10%
АКЦИЈА
62.999
ден. haPPy цена
1.636
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
69.999
ден. редовна цена
samsung rs 53 k 4400 sa/ef
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost,MultiFlow
 • Диспанзер
 • Auto Ice Maker
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:535L
 • Капацитет на фрижидерот:361L
 • Капацитет на замрзнувачот:174L
 • Капацитет на замр
65.999
ден. haPPy цена
1.870
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
71.999
ден. редовна цена
samsung rs 53 k 4400 ww/ef
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost,MultiFlow
 • Диспанзер
 • Auto Ice Maker
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:535L
 • Капацитет на фрижидерот:361L
 • Капацитет на замрзнувачот:174L
 • Капацитет на замр
64.999
ден. haPPy цена
1.870
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
71.999
ден. редовна цена
beko gne 134620 x
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Диспанзер,Мини бар
 • Антибактериска заштита
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:535L
 • Капацитет на фрижидерот:380L
 • Капацитет на замрзнувачот:155L
 • Капацитет
2.000
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
76.999
ден. редовна цена
lg gsl 760 pzxv
 • Side-by-Side фрижидер
 • Inverter Linear Compressor
 • No Frost,Multi Air Flow,Smart Diagnosis
 • Мини бар,Диспанзер
 • Антибактериска заштита
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:601L
 • Капацитет на ф
72.999
ден. haPPy цена
2.000
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
76.999
ден. редовна цена
lg gsl 761 pzxv
 • Side-by-Side фрижидер
 • Inverter Linear Compressor
 • No Frost,Multi Air Flow,Non Plumbed Water Tank
 • Мини бар,Диспанзер
 • Антибактериска заштита
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:601L
 • Капацит
73.999
ден. haPPy цена
2.078
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
79.999
ден. редовна цена
samsung rs 7547 bhcsp/ef
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Диспанзер
 • Дисплеј
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:537L
 • Капацитет на фрижидерот:361L
 • Капацитет на замрзнувачот:176L
 • Капацитет на замрзнување:12kg/24h
79.999
ден. haPPy цена
2.182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
83.999
ден. редовна цена
bosch kad 90 vi20
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost,MultiFlow
 • Диспанзер
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:533L
 • Капацитет на фрижидерот:370L
 • Капацитет на замрзнувачот:163L
 • Капацитет на замрзнување:10kg/24h
81.999
ден. haPPy цена
2.208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
84.999
ден. редовна цена
samsung rf 62 hers1/xeo1
 • French door фрижидер
 • No Frost
 • Digital Inverter компресор
 • TWIN Cooling
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:441L
 • Капацитет на фрижидерот:331L
 • Капацитет на замрзнувачот:110L
 • Капацитет на
83.999
ден. haPPy цена
2.338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
89.999
ден. редовна цена
samsung rs 7778 fhcbc/ef
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost, MultiFlow
 • Диспанзер
 • Минибар
 • Дисплеј
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:543L
 • Капацитет на фрижидерот:359L
 • Капацитет на замрзнувачот:184L
 • Капацитет на
94.999
ден. haPPy цена
2.709
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
104.299
ден. редовна цена
samsung rs 7778 fhcww/ef
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost, MultiFlow
 • Диспанзер
 • Минибар
 • Дисплеј
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:543L
 • Капацитет на фрижидерот:359L
 • Капацитет на замрзнувачот:184L
 • Капацитет на
94.999
ден. haPPy цена
2.709
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
104.299
ден. редовна цена
samsung rs 7778 fhcsr/ef
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost, MultiFlow
 • Диспанзер
 • Минибар
 • Дисплеј
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:543L
 • Капацитет на фрижидерот:359L
 • Капацитет на замрзнувачот:184L
 • Капацитет на
109.999
ден. haPPy цена
3.026
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
116.499
ден. редовна цена