Филтри
Брендови :

SIDE BY SIDE фрижидери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko gn 162320 x
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Active Ioniser
 • Диспанзер за Вода
 • Антибактериска заштита
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:544L
 • Капацитет на фрижидерот:368L
 • Капацитет на замрзнувачот:1
-12%
АКЦИЈА
52.799
ден. haPPy цена
1.371
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
59.999
ден. редовна цена
beko gn 162420 x
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Антибактериска заштита,Active Ioniser
 • Диспанзер за Вода
 • Мини бар,Дисплеј
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:544L
 • Капацитет на фрижидерот:368L
 • Капацитет
-12%
АКЦИЈА
55.439
ден. haPPy цена
1.440
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
62.999
ден. редовна цена
beko gne 114670 x
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Антибактериска заштита, Active Ioniser
 • Електронски дисплеј
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:540L
 • Капацитет на фрижидерот:385L
 • Капацитет на замрзнувачот:1
-12%
АКЦИЈА
57.199
ден. haPPy цена
1.485
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
64.999
ден. редовна цена
beko gne 134621 x
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Диспанзер,Мини бар
 • Антибактериска заштита
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:535L
 • Капацитет на фрижидерот:380L
 • Капацитет на замрзнувачот:155L
 • Капацитет
-12%
АКЦИЈА
61.599
ден. haPPy цена
1.600
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
69.999
ден. редовна цена
beko gne 60521 dx
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:549L
 • Капацитет на фрижидерот:397L
 • Капацитет на замрзнувачот:152L
 • Автномна работа:22h
 • Капацитет на замрзнување:10kg/24h
-12%
АКЦИЈА
61.599
ден. haPPy цена
1.600
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
69.999
ден. редовна цена
beko gn 1416220 cx
 • Side-by-Side фрижидер
 • No Frost,IonGuard
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:519L
 • Капацитет на фрижидерот:446L
 • Капацитет на замрзнувачот:73L
 • Капацитет на замрзнување:8kg/24h
 • Автономна раб
-12%
АКЦИЈА
70.399
ден. haPPy цена
1.828
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
79.999
ден. редовна цена