Филтри
Брендови :

машини за садови

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko dfs 05010 w
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Индикатор за сол и сјај
 • Потрошувачка на вода по циклус:13L
 • Потрошувачка на вода годишно:3640L
 • Потрошува
-6%
АКЦИЈА
13.599
ден. haPPy цена
353
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.499
ден. редовна цена
beko dfc 04210 w
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 4 програми
 • 4 температури
 • Индикатор за сол
 • WaterSafe+
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:15L
 • Потрошувачка на вода годишно
-11%
АКЦИЈА
13.299
ден. haPPy цена
345
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko dfn 04210 w
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 4 програми
 • 4 температури
 • Индикатор за сол
 • WaterSafe+
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на енергија год
-7%
АКЦИЈА
13.899
ден. haPPy цена
361
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko dfn 05210 w
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:14L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
 • Потрошувачка на енерги
-19%
АКЦИЈА
12.999
ден. haPPy цена
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko dfs 05010 s
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Индикатор за сол и сјај
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:13L
 • Потрошувачка на вода годишно:3640L
-19%
АКЦИЈА
12.999
ден. haPPy цена
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko dfn 05211 w
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
 • Потрошувачка на енергија по циклус
-6%
АКЦИЈА
15.899
ден. haPPy цена
413
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko dfn 15310 w
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:13 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Инвертер мотор
 • Half Load
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на вода годишн
-6%
АКЦИЈА
15.899
ден. haPPy цена
413
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko dfn 05211 s
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
 • Потрошувачка на енергија по циклус
-7%
АКЦИЈА
16.799
ден. haPPy цена
436
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko dfn 16210 b
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 6 програми
 • 4 температури
 • Индикатор за сол
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3,360L
 • Пот
-7%
АКЦИЈА
16.799
ден. haPPy цена
436
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
indesit dfg 15b10 eu
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:13 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Брз програм
 • Индикатор за сол
 • Потрошувачка на вода:16L
 • Димензии:85x60x60cm
-7%
АКЦИЈА
16.799
ден. haPPy цена
436
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
indesit dfg 26b1 nx eu
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:13 сета
 • 2 температури
 • 6 програми
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:3080L
 • Потрошувачка на енергија годишно:295kWh
 • Ниво на бучава
-7%
АКЦИЈА
16.799
ден. haPPy цена
436
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
whirlpool wfe 2b19
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:13 сета
 • 5 програми
 • 3 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на вода по циклус годишно:3080L
 • Потрошува
-6%
АКЦИЈА
16.999
ден. haPPy цена
441
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko dfn 16210 w
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 6 програми
 • 4 температури
 • Индикатор за сол
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3,360L
 • Пот
-14%
АКЦИЈА
15.999
ден. haPPy цена
415
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.499
ден. редовна цена
beko dfn 16210 x
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 6 програми
 • 4 температури
 • Индикатор за сол
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3,360L
 • Пот
-16%
АКЦИЈА
15.999
ден. haPPy цена
415
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
beko dfs 28020 x
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:9L
 • Потрошувачка на вода годишно:2520L
 • Потрошувачка на ене
-16%
АКЦИЈА
15.999
ден. haPPy цена
415
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
beko dfn 16410 w
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на енергија годишно:299Wh
 • Нив
-5%
АКЦИЈА
18.499
ден. haPPy цена
480
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.499
ден. редовна цена
whirlpool adp 221 wh
 • Машина за садови
 • 6th Sense технологија
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:2.520L
 • Потрошувачка на енергија годишн
-6%
АКЦИЈА
18.249
ден. haPPy цена
474
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.499
ден. редовна цена
electrolux esf 4200 low
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:9 сета
 • 5 програми
 • 3 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на енер
-8%
АКЦИЈА
18.499
ден. haPPy цена
480
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko dfn 28321 w
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:13 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:10L
 • Потрошувачка на вода годишно:2800L
 • Потрошувачка на ен
-7%
АКЦИЈА
19.599
ден. haPPy цена
509
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
electrolux esf 5201 low
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:13 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на вода годишно:3080L
 • Потрошувачка на ене
-14%
АКЦИЈА
17.999
ден. haPPy цена
467
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена