Филтри
Брендови :

микробранови печки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko moc 20100 w
 • Микробранова печка
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 6 нивоа на моќност
308
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
beko moc 20100 s
 • Микробранова печка
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 6 нивоа на моќност
333
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
beko mgc 20100 s
 • Микробранова печка со грил
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Моќност на грил:900W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 9 нивоа на моќност
375
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
beko mgc 20100 w
 • Микробранова печка со грил
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Моќност на грил:900W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 9 нивоа на моќност
375
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
lg ms 2042 d
 • Mикробранова печка
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
 • 5 Нивоа
117
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
lg ms 2022 ds
 • Микробранова печка
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • Easy Clean
 • I-wave
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
samsung me 71a/bol
 • Микробранова печка
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:1150W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 7 нивоа на јачина
 • Керамичка внатрешност
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
samsung me 73 a/bol
 • Микробранова печка
 • Капацитет:20L
 • Моќност:800W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
 • 6 нивоа на моќност
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
samsung ge 71 a/bol
 • Микробранова печка со грил
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:750W
 • Моќност на грил:1100W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 7 нивоа на јачина
167
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.399
ден. редовна цена
samsung ms 23 f 301 tak
 • Mикробранова печка
 • Кaпацитет:23L
 • Моќност:800W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
 • Керамичка внатрешност
 • Програми за Автоматско готвење
193
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.399
ден. редовна цена
samsung ms 23 f 301 tas
 • Микробранова печка
 • Кaпацитет:23L
 • Моќност:800W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
 • Керамичка внатрешност
198
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.599
ден. редовна цена
samsung ge 73 a /bol
 • Микробранова печка со грил
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:1150W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
 • Child Lock заштита за деца
 • Кружна Керамичка внатрешност
 • Функција за заштеда на време
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
samsung mg 23 f 301 tak
 • Mикробранова печка со грил
 • Кaпацитет:23L
 • Моќност:800W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
 • Керамичка внатрешност
 • Програми за Автоматско готвење
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена
samsung mg 23 f301 tas/ol
 • Микробранова печка
 • Кaпацитет:23L
 • Моќност:800W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
 • Child Lock заштита за деца
 • 6 нивоа на јачина
 • 16 програми
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена