Филтри
Брендови :

шпорети

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko css 56000 w
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • 4 рингли
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:84х50х60cm
9.999
ден. haPPy цена
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko fss 56000 w
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • 4 рингли
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:84х50х60cm
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko fss 66000 w
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:71L
 • 4 рингли
 • 3 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
mbs nl 60 w white
 • Шпорет
 • 4 грејни зони(1 експрес)
 • 3 функции
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
10.499
ден. haPPy цена
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
beko css 54010 dw
 • Koмбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • 2 струја
 • 2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х50х60cm
11.999
ден. haPPy цена
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko fss 54010 dw
 • Koмбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • 2 струја
 • 2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х50х60cm
11.999
ден. haPPy цена
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko fss 66001 gw
 • Шпорет
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • 4 рингли
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии: 85х60х60cm
-23%
АКЦИЈА
9.999
ден. haPPy цена
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
alfa plam s-140.55.13 g/6
 • Шпорет
 • 4 рингли
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х55cm
12.999
ден. haPPy цена
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko fse 66000 gw
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 4 рингли
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
12.999
ден. haPPy цена
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko fss 64010 dw
 • Комбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:71L
 • 2 струја+2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х60х60cm
12.899
ден. haPPy цена
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko fse 66000 gs
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 4 рингли
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
-13%
АКЦИЈА
12.999
ден. haPPy цена
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
gorenje e 61102 aw
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:А-10%
 • 4 рингли
 • EcoClean емајл
 • Двојно застаклена врата CompactDoor
 • Капацитет на рерната:68L
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
13.799
ден. haPPy цена
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
alfa plam sg-122.55.13 gi/6
 • Шпорет
 • 2 рингли
 • 2 горилници плин
 • Механички контроли
 • Димензии: 85х60х55cm
14.999
ден. haPPy цена
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko css 57100 gw
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:А
 • Капацитет на рерната:60L
 • Стаклокерамичка плотна
 • 4 грејни зони
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х50х60cm
13.999
ден. haPPy цена
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko fse 64010 dw
 • Комбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 2 рингли+2 плин
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х60х60cm
14.499
ден. haPPy цена
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko fss 57100 gw
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:А
 • Капацитет на рерната:60L
 • Стаклокерамичка плотна
 • 4 грејни зони
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х50х60cm
14.599
ден. haPPy цена
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko fse 64320 dw
 • Комбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 2 рингли
 • 2 плин
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
15.499
ден. haPPy цена
442
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko fss 67000 gw
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:А
 • Стаклокерамичка плотна
 • Капацитет на рерната:71L
 • 4 грејни зони
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Индикатор за топлина
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko fse 64320 ds
 • Комбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 2 рингли+2 плин
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х60х60cm
-11%
АКЦИЈА
15.999
ден. haPPy цена
415
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
indesit i6 e5h2e(w)/ex
 • Шпорет
 • Мултифункционална рерна
 • Eнергетска класа:B
 • Капацитет:61L
 • 5 функции
 • 4 рингли
 • Механички тајмер
 • Вентилатор
 • Димензии:85х60х60cm
14.999
ден. haPPy цена
468
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена