Филтри
Брендови :

шпорети

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko css 54010 dw
 • Koмбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • 2 струја
 • 2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х50х60cm
-12%
АКЦИЈА
9.679
ден. haPPy цена
251
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko fss 66000 w
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:71L
 • 4 рингли
 • 3 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
9.679
ден. haPPy цена
251
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko fss 54010 dw
 • Koмбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:60L
 • 2 струја
 • 2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х50х60cm
-12%
АКЦИЈА
11.439
ден. haPPy цена
297
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko fss 66001 gw
 • Шпорет
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • 4 рингли
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии: 85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
11.439
ден. haPPy цена
297
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko css 57100 gw
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:А
 • Капацитет на рерната:60L
 • Стаклокерамичка плотна
 • 4 грејни зони
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х50х60cm
-12%
АКЦИЈА
12.319
ден. haPPy цена
320
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko fse 66000 gw
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 4 рингли
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
12.319
ден. haPPy цена
320
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko fss 64010 dw
 • Комбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:71L
 • 2 струја+2 плин
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
12.319
ден. haPPy цена
320
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko fse 66000 gs
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 4 рингли
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
13.199
ден. haPPy цена
343
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko fse 64010 dw
 • Комбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 2 рингли+2 плин
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
14.079
ден. haPPy цена
366
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko fss 57100 gw
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:А
 • Капацитет на рерната:60L
 • Стаклокерамичка плотна
 • 4 грејни зони
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Механички тајмер
 • Димензии:85х50х60cm
-12%
АКЦИЈА
14.079
ден. haPPy цена
366
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko fse 64320 dw
 • Комбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 2 рингли
 • 2 плин
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko fss 67000 gw
 • Шпорет
 • Eнергетска класа:А
 • Стаклокерамичка плотна
 • Капацитет на рерната:71L
 • 4 грејни зони
 • 4 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Индикатор за топлина
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko fse 64320 ds
 • Комбиниран шпорет
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 2 рингли+2 плин
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
15.839
ден. haPPy цена
411
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko fse 67300 gw
 • Шпорет
 • Стаклокерамичка плотна
 • Мултифункционална рерна
 • Eнергетска класа:А
 • Капацитет на рерната:66L
 • 4 грејни зони
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален дисплеј
 • Димензии:85
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko fsm 67320 gss
 • Шпорет стаклокерамика
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:72L
 • 4+2 грејни зони
 • 8 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х60х60cm
-12%
АКЦИЈА
21.119
ден. haPPy цена
548
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена