Филтри
Брендови :

машини за сушење

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
candy gcv 570 nc-s
 • Вентилациона сушара
 • Енергетска класа:C
 • Капацитет:7Kg
 • Програми:15
 • Одложен старт
 • Ниво на бучава:68db
 • Димензии:85x60x61cm
-12%
АКЦИЈА
11.499
ден. haPPy цена
299
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko dv 7110
 • Вентилациона сушара
 • Енергетска класа:C
 • Капацитет: 7kg
 • 8 програми
 • Заштита за децa
 • Потрошувачка на енергија годишно:514kWh
 • Димензии:85x60x60cm
-6%
АКЦИЈА
13.099
ден. haPPy цена
340
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
candy gcc 570 nb-s
 • Кондезациска сушара
 • Fuzzy logic
 • Енергетска класа:В
 • Капацитет:7кg
 • Програми:14 - 3 сензорски - 4 автоматски - 7 временски
 • Одложен старт 3/6/9h
 • Индикатор за празнење на сад
 • Ниво на буч
-20%
АКЦИЈА
11.999
ден. haPPy цена
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
candy gcc 580 nb-s
 • Кондезациска сушара
 • Енергетска класа:В
 • Капацитет:8кg
 • Програми:7
 • Ниво на бучава:69db
 • Димензии:85x60x60cm
-17%
АКЦИЈА
12.499
ден. haPPy цена
325
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko db 7101 pa
 • Кондезациска сушара
 • Енергетска класа:В
 • Капацитет:7Kg
 • Програми:8
 • Димензии:85x65x60cm
-12%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
389
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
candy cs c9dg-s
 • Кондезациска сушара
 • Енергетска класа:В
 • Капацитет:9кg
 • Програми:15
 • Ниво на бучава:68db
 • Димензии:84x60x60cm
-18%
АКЦИЈА
13.999
ден. haPPy цена
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko dcu 7430
 • Кондензациска сушара
 • LCD дисплеј
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:7kg
 • Програми:15
 • Нерѓосувачки метал на комора
 • Одложен старт 0-24часа
 • Автоматско сензорско сушење
 • Индикатор за работниот пр
-6%
АКЦИЈА
17.799
ден. haPPy цена
462
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
whirlpool ddlx 70110
 • Кондезациска сушара
 • 6th Sense технологија
 • Енергетска класа:В
 • Капацитет:7kg
 • Програми:11
 • Одложен старт
 • Сад за кондензација:5L
 • Потрошувачка на енергија годишно:503.7kWh
 • Ниво на бучава:70
-15%
АКЦИЈА
18.599
ден. haPPy цена
483
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
21.999
ден. редовна цена
beko dcy 8402 xw3
 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:8kg
 • 16 програми
 • Сензорска
 • Одложен старт
 • Голема врата
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за пра
-7%
АКЦИЈА
21.499
ден. haPPy цена
558
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
22.999
ден. редовна цена
whirlpool ddlx 80114
 • Кондезациска сушара
 • 6th Sence технологија
 • SenseInverter мотор
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:8kg
 • Програми:15
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на енергија годишно:560.2kWh
 • Ниво на бучава:70dB
-8%
АКЦИЈА
21.999
ден. haPPy цена
571
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена
bosch wtb 86210 by
 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:8kg
 • Програми:10
 • XXL големина на барабан 112L
 • AutoDry технологија
 • SensitiveDrying system
 • Anti-vibration Design
 • Автоматско сензорско с
-10%
АКЦИЈА
26.999
ден. haPPy цена
701
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена
bosch wtb 84200 by
 • Кондензациска сушара
 • Сензорска
 • Капацитет: 7kg
 • 9 програми
 • XXL големина на барабан 112L
 • SensitiveDrying system
 • Anti-vibration Design
 • Електронско управување
 • Автоматско сензорско сушење
-9%
АКЦИЈА
31.999
ден. haPPy цена
831
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
34.999
ден. редовна цена
samsung dv80h8100hw/ee
 • Кондезациска сушара
 • Hеat Pump технологија
 • Smart Check
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:8kg
 • Програми:14
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на енергија годишно:235kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Дименз
-7%
АКЦИЈА
59.599
ден. haPPy цена
1.548
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
63.999
ден. редовна цена