Филтри
Брендови :

машини за сушење

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko dv 7110
 • Вентилациона сушара
 • Енергетска класа:C
 • Капацитет: 7kg
 • 8 програми
 • Заштита за децa
 • Потрошувачка на енергија годишно:514kWh
 • Димензии:85x60x60cm
-12%
АКЦИЈА
12.319
ден. haPPy цена
292
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko db 7101 pa
 • Кондезациска сушара
 • Енергетска класа:В
 • Капацитет:7Kg
 • Програми:8
 • Димензии:85x65x60cm
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
354
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko dcu 7430
 • Кондензациска сушара
 • LCD дисплеј
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:7kg
 • Програми:15
 • Нерѓосувачки метал на комора
 • Одложен старт 0-24часа
 • Автоматско сензорско сушење
 • Индикатор за работниот пр
-12%
АКЦИЈА
16.719
ден. haPPy цена
396
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
beko dcy 8402 xw3
 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:8kg
 • 16 програми
 • Сензорска
 • Одложен старт
 • Голема врата
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за пра
-12%
АКЦИЈА
20.239
ден. haPPy цена
479
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
22.999
ден. редовна цена