Филтри
Брендови :

вертикални

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko fse 1072
 • Вертикален замрзнувач
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:85L
 • Капацитет на замрзнување:10.5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:189kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:84х54х60cm
9.899
ден. haPPy цена
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko fsa 13020
 • Вертикален замрзнувач
 • Енергетска класа:A+
 • Автоматско одмрзнување
 • Нето капацитет:117L
 • Капацитет на замрзнување:10kg/24h
 • 3+1 фиоки
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.575kWh
 • Потрошувачка на
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko fsa 21300
 • Вертикален замрзнувач
 • Енергетска класа:A
 • Автоматско одмрзнување
 • Нето капацитет:162L
 • Капацитет на замрзнување:13,5kg/24h
 • 6 фиоки
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.676kWh
 • Потрошувачка на
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko rfsa 240 m21 w
 • Вертикален замрзнувач
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:215L
 • Капаците на замрзнување:14kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:257kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензи
15.299
ден. haPPy цена
442
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko rfsa 240 m23 x
 • Вертикален ззамрзнувач
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:215L
 • Автономна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:14kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:257kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензи
17.999
ден. haPPy цена
520
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko fs 127320
 • Верткален замрзнувач
 • Eнергетска класа:A+
 • Капацитет на фрижидерот:237L
 • 7 фиоки
 • Капацитет на замрзнување:22kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:171х
546
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
beko rfne 290 l21 w
 • Вертикален замрзнувач
 • Neo Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:250L
 • Број на фиоки:6
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,893kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:172x60x65cm
21.599
ден. haPPy цена
624
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена
beko rfne 312 e22 w
 • Вертикален замрзнувач
 • No Frost
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:277L
 • Број на фиоки:6
 • Дигитален дисплеј
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,893kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:185x60x6
25.199
ден. haPPy цена
728
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
27.999
ден. редовна цена
beko rfne 312 e23 x
 • Верткален замрзнувач
 • No Frost
 • Eнергетска класа:A+
 • Капацитет на фрижидерот:277L
 • 7 фиоки
 • Капацитет на замрзнување:20kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:326kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Ди
26.999
ден. haPPy цена
779
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена