Филтри
Брендови :

хоризонтални

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego fgcf 5100 w
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:100L
 • Жичана корпа:1
 • Димензии:84x55x55cm
-25%
АКЦИЈА
5.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
fuego sd-100
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Нето капацитет:100L
 • Жичана корпа:1
 • Термостат
 • Lock/Key
 • Димензии:62x83x51cm
-6%
АКЦИЈА
7.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена
beko hs 210520
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:104L
 • Капацитет на замрзнување:4.5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:41dB
 • Димензии:86x54x61cm
-10%
АКЦИЈА
8.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
fuego sd-142
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Нето капацитет:138L
 • Жичана корпа:1
 • Термостат
 • Lock/Key
 • Димензии:74x79x55cm
-10%
АКЦИЈА
8.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
beko hs 221520
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:205L
 • Капацитет на замрзнување:12kg/24h
 • 1 жичанa корпa
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.575kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:
-12%
АКЦИЈА
11.499
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
whirlpool afg 5227-l
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:C
 • Нето капацитет:212L
 • Капацитет на замрзнување:12,5kg/24h
 • Handle Lock–заклучување на вратата
 • 1 жичанa корпa
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.94kW
-8%
АКЦИЈА
11.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko hsa 32500
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:298L
 • Капацитет на замрзнување:18kg/24h
 • 2 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.975kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:3
-14%
АКЦИЈА
11.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko hsa 32520
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:298L
 • Капацитет на замрзнување:15kg/24h
 • 2 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.78kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:2
-13%
АКЦИЈА
12.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko hsa 40500
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:360L
 • Капацитет на замрзнување:18kg/24h
 • 3 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:1.09kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:39
-13%
АКЦИЈА
12.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
whirlpool wh 2000
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:212L
 • 1 жичанa корпи
 • Автономна работа:36h
 • Капацитет на замрзнување:14kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годи
-7%
АКЦИЈА
13.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko hsa 40520
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:360L
 • Капацитет на замрзнување:18kg/24h
 • 3 жичани корпи
 • Антибактериска заштита
 • Автономна работа:36h
 • Ниво на бучава:40dB
 • Дименз
-13%
АКЦИЈА
13.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
whirlpool cf-430
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:C
 • Нето капацитет:311L
 • Капацитет на замрзнување:14kg/24h
 • 1 жичанa корпa
 • Заклучување на вратата
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.431kWh
 • Потрошува
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
whirlpool whm 3111
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:311L
 • 2 жичани корпи
 • Автономна работа:45h
 • Капацитет на замрзнување:20kg/24h
 • Потрошувачка на енергија год
-6%
АКЦИЈА
14.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko hsa 47520
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:467L
 • Капацитет на замрзнување:20kg/24h
 • 3 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.959kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:
-10%
АКЦИЈА
17.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
whirlpool cf-610
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:C
 • Нето капацитет:468L
 • Капацитет на замрзнување:20kg/24h
 • 3 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.90kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:33
-10%
АКЦИЈА
17.999
ден. haPPy цена
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена