Филтри
Брендови :

бојлери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
leov 10l nm
 • Бојлер
 • Нискомонтажен
 • Капацитет: 10L
 • Греач 1500W
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
leov 10l vm
 • Бојлер
 • Високомонтажен
 • Капацитет: 10L
 • Греач 1500W
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
tesy gca 1015 l52 rc
 • Бојлер
 • Моќност:1500W
 • Капацитет:10L
 • Време за загревање Δt 45K(15-60°C):20 min
 • Хигиенски сертификат
 • Стакло керамичка заштита на казанот
 • Надворешен термостат
 • Високомонтажен
 • Димензии:40x3
73
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
tesy gcu 1015 l52 rc
 • Бојлер
 • Моќност:1500W
 • Капацитет:10L
 • Време за загревање Δt 45K(15-60°C):20 min
 • Хигиенски сертификат
 • Стакло керамичка заштита на казанот
 • Надворешен термостат
 • Нискомонтажен
 • Димензии:40x38
73
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
tesy gca 1515 l52 rc
 • Бојлер
 • Моќност:1500W
 • Капацитет:15L
 • Време за загревање Δt 45K(15-60°C):31 min
 • Хигиенски сертификат
 • Стакло керамичка заштита на казанот
 • Надворешен термостат
 • Високомонтажен
 • Димензии:40x3
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
tesy gcu 1515 l52 rc
 • Бојлер
 • Моќност:1500W
 • Капацитет:15L
 • Време за загревање Δt 45K(15-60°C):31 min
 • Хигиенски сертификат
 • Стакло керамичка заштита на казанот
 • Надворешен термостат
 • Нискомонтажен
 • Димензии:40x38
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
gorenje teg 5 o
 • Бојлер за кујна
 • Високомонтажен
 • Капацитет: 5L
 • Греач 2000W
 • Казан од пластика
-14%
АКЦИЈА
2.999
ден. haPPy цена
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
gorenje teg 5 u
 • Бојлер за кујна
 • Нискомонтажен
 • Капацитет: 5L
 • Греач 2000W
-14%
АКЦИЈА
2.999
ден. haPPy цена
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
ariston andris rs 10u/3 eu n.m.
 • Бојлер
 • Моќност:1500W
 • Капацитет:10L
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена
ariston sg 10 or
 • Бојлер
 • Капацитет: 10L
 • Високомонтажен
 • Греач 1200W
 • Максимална температура 80C
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена
gorenje teg 10 on
 • Бојлер
 • Високомонтажен
 • Капацитет: 10L
 • Греач 2000W
-14%
АКЦИЈА
3.259
ден. haPPy цена
85
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена
gorenje teg 10 un
 • Бојлер
 • Нискомонтажен
 • Капацитет: 10L
 • Греач 2000W
-14%
АКЦИЈА
3.259
ден. haPPy цена
85
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена
bosch es 010-1m 0 wiv-b
 • Бојлер
 • Високомонтажен
 • Челичен бојлер
 • Заштита стакло керамика
 • Капацитет:10L
 • Греjач:1500W
 • Термостат
 • Димензии:35x25x40cm
101
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.889
ден. редовна цена
bosch es 010-1m 0 wiv-t
 • Бојлер
 • Нискомонтажен
 • Челичен бојлер
 • Заштита стакло керамика
 • Капацитет: 10L
 • Греач 1500W
 • Термостат,
 • Димензии:370x250x410
101
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.889
ден. редовна цена
ting inox bve 10lt. niskomontazen
 • Бојлер за кујна
 • Нискомонтажен
 • Капацитет: 10L
 • Греач 1500W
 • Димензии:230x230x430
 • Инокс
110
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
ting inox bve10lt.visoko montazen
 • Бојлер за кујна
 • Високомонтажен
 • Капацитет: 10L
 • Греач 1500W
 • Димензии:230x230x430
 • Инокс
110
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
fuego fg-80
 • Бојлер
 • Капацитет:80L
 • Moчност:2000W
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
tesy gcv 504420 b11 tsr
 • Бојлер
 • Моќност:2000W
 • Капацитет:50L
 • Време за загревање Δt 45K(15-60°C):1h 18 min
 • Хигиенски сертификат
 • Стакло керамичка заштита на казанот
 • Надворешен термостат
 • Димензии:60x44x47cm
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
bosch tronic 1000 es 050 5 1500w
 • Бојлер
 • Моќност:1500W
 • Капацитет:50L
 • Стакло керамичка заштита на казанот
 • Сигурносен вентил
 • Димензии:55x46x44cm
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
tesy gcv 804420 b11 tsr
 • Бојлер
 • Моќност:2000W
 • Капацитет:82L
 • Време за загревање Δt 45K 15-60°C):1h 25 min
 • Хигиенски сертификат
 • Стакло керамичка заштита на казанот
 • Надворешен термостат
 • Димензии:85x44x47cm
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена