Филтри
Брендови :

таблети

Изберете подкатегорија

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
estar beauty hd 7
 • Таблет
 • Android 5.1 (Lollipop)
 • Eкран:7,0"(17,78cm)HD Tehnology
 • Резолуција:1024x600 pix
 • CPU:Quad Core (All Winer A33 ARM Cortex A7)
 • GPU:Intel HD Graphics Gen7LP
 • Интерна меморија:8GB,RAM 512
73
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
estar beauty hd 7
 • Таблет
 • Android 5.1 (Lollipop)
 • Eкран:7,0"(17,78cm)HD Tehnology
 • Резолуција:1024x600 pix
 • CPU:Quad Core (All Winer A33 ARM Cortex A7)
 • GPU:Intel HD Graphics Gen7LP
 • Интерна меморија:8GB,RAM 512
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
prestigio pmt3767 3g 7
 • Таблет
 • Android 5,1 (Lollipop)
 • Eкран:7,0"(17.78cm)IPS
 • Резолуција:1280x800 pix
 • CPU:Quad core processor 1.1GHz
 • GPU:Mali 450 MP4
 • Интерна меморија:8GB,RAM 1GB
 • Примарна камера:2MP
 • Секундар
117
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
tesla ttl7.1 3g 7
 • Таблет
 • Android OS,6.0 Marshmallow
 • Eкран:7,0"(17,78cm)IPS LCD
 • Резолуција:1024x600 pixels
 • MediaTek 8321
 • CPU:Quad core 1,3GHz
 • Интерна меморија:16GB,RAM 1GB
 • Примарна камера:5MP
 • Секундарна
125
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.799
ден. редовна цена
estar 8
 • Таблет
 • Android 5.1(Lollipop)
 • Екран:8.0"(20.32cm)IPS Screen Tehnology
 • Резолуција:1280x800 pix
 • CPU:Quad core 1,2GHz ARM cortex A7
 • GPU:Mali 400 MP2
 • Интерна меморија:8GB,RAM 512MB
 • Предна ка
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
estar 8
 • Таблет
 • Android 5.1(Lollipop)
 • Екран:8.0"(20.32cm)IPS Screen Tehnology
 • Резолуција:1280x800 pix
 • CPU:Quad core 1,2GHz
 • GPU:Mali 400 MP2
 • Интерна меморија:8GB,RAM 512MB
 • Предна камера:0.3MP
 • M
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
lenovo tab 3 7
 • Таблет
 • Android 5.1(Lollipop)
 • Eкран:7.0"(17,78cm)LCD IPS
 • Резолуција:1024x600 pixels
 • MediaTek MT8161 1.3GHz quad-core processor
 • GPU Mali-T720 MP2
 • Интерна меморија:16GB,RAM 1GB
 • Примарна ка
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
tesla ttl8b 8
 • Таблет
 • Android OS,6.0 Marshmallow
 • Eкран:8,0"(20.32cm)IPS LCD
 • Резолуција:1280x800 pixels
 • MediaTek 8163
 • CPU:Quad core 1,3GHz
 • Интерна меморија:16GB,RAM 1GB
 • Примарна камера:5MP
 • Секундарна
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
tesla ttl8s 8
 • Таблет
 • Android OS,6.0
 • Eкран:8,0"(20.32cm)IPS LCD
 • Резолуција:1280x800 pixels
 • MediaTek 8163
 • CPU:Quad core 1,3GHz
 • Интерна меморија:16GB,RAM 1GB
 • Примарна камера:5MP
 • Секундарна камера:2MP
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
asus z170c-1a039a 7
 • Таблет
 • Android OS,v5.0(Lollipop)
 • Eкран:7,0"(17,78cm)IPS LCD
 • Резолуција:1024x600 pix
 • Intel Atom x3-C3200
 • CPU:Quad-Core,64bit
 • GPU:Mali-450MP4
 • Интерна меморија:16GB,RAM 1GB
 • Примарна кам
-15%
АКЦИЈА
5.499
ден. haPPy цена
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.499
ден. редовна цена
asus z170c-1b033a 7
 • Таблет
 • Android OS,v5.0(Lollipop)
 • Eкран:7,0"(17,78cm)IPS LCD
 • Резолуција:1024x600 pix
 • Intel Atom x3-C3200
 • CPU:Quad-Core,64bit
 • GPU:Mali-450MP4
 • Интерна меморија:16GB,RAM 1GB
 • Примарна каме
-15%
АКЦИЈА
5.499
ден. haPPy цена
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.499
ден. редовна цена
lenovo tab 3 tb3-710l 7
 • Таблет
 • Android 5.1(Lollipop)
 • Eкран:7.0"(17,78cm)LCD IPS
 • Резолуција:1024x600 pixels
 • MediaTek 1.3GHz quad-core processor
 • GPU Mali-450 MP2
 • Интерна меморија:8GB,RAM 1GB
 • Примарна камера:0.3
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
prestigio pmt3508 4g 8
 • Таблет
 • Android 5,1 (Lollipop)
 • Eкран:8,0"(20.31cm)IPS
 • Резолуција:1280x800 pix
 • CPU:MT8735P Quad core 1.3GHz
 • GPU:Quad Core Mali T720
 • Интерна меморија:16GB,RAM 1GB
 • Примарна камера:5MP
 • Сек
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
asus z170cg-1a028a 7
 • Таблет
 • Android OS,v5.0(Lollipop)
 • Eкран:7,0"(17,78cm)IPS LCD
 • Резолуција:1024x600 pix
 • Intel Atom x3-C3200
 • CPU:Quad-core
 • GPU:Mali-450MP4
 • Интерна меморија:16GB,RAM 1GB
 • Примарна камера:2M
195
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.499
ден. редовна цена
asus z380m-6a029a 8
 • Таблет
 • Android OS, v5.0 (Lollipop),   upgradable to v6.0.1 (Marshmallow)
 • Eкран:8,0"(20,32cm)IPS WXGA
 • Резолуција:1280x800 pix
 • VisualMaster
 • CPU:MediaTek MT8163 Quad-Core,64bit
 • GPU:Mali-Т
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
asus z380m-6b019a 8
 • Таблет
 • Android OS, v5.0 (Lollipop),  upgradable to v6.0.1 (Marshmallow)
 • Eкран:8,0"(20,32cm)IPS WXGA
 • Резолуција:1280x800 pix
 • VisualMaster
 • CPU:MediaTek MT8163 Quad-Core,64bit
 • GPU:Ma
-6%
АКЦИЈА
7.499
ден. haPPy цена
195
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
lenovo tab3 a8-50 8
 • Таблет
 • Android OS,v6.0.1(Marshmallow)
 • Екран:8.0"(20.32cm)IPS LCD
 • Резолуција:1280x800 pixels
 • Chipset:MediaTek MT8161
 • CPU:Quad-core 1.0GHz
 • Интерна меморија:16GB,RAM 2GB
 • Примарна камера:5M
-9%
АКЦИЈА
7.299
ден. haPPy цена
190
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
lenovo tab 2 a10-30 tb2-x30f 10
 • Таблет
 • Android 5.1(Lollipop)
 • Екран:10.1"(25.7cm)IPS
 • Резолуција:1280x800 pixels
 • CPU:Qualcomm 1.3GHz quad-core processor
 • Интерна меморија:16GB,RAM 2GB
 • Примарна камера:2MP
 • Секундарна каме
247
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.499
ден. редовна цена
lenovo tab2 a10-30 10
 • Таблет
 • Android OS,5.1 Lollipop
 • Екран:10.1"(25.7cm)IPS
 • Резолуција:1280x800 pixels
 • Chipset:Qualcomm MSM8909
 • CPU:Quad-core 1.3GHz
 • Интерна меморија:16GB,RAM 1GB
 • Примарна камера:5MP
 • Секунд
247
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.499
ден. редовна цена
asus z300m-6a047a 10
 • Таблет
 • Android OS,v5.0(Lollipop)
 • Eкран:10,1"(25,65cm)IPS
 • Резолуција:1280x800 pix
 • Intel Atom x3-C3200
 • CPU:MediaTek MT8163 Quad-Core,64bit
 • GPU:Mali-Т720MP2
 • Интерна меморија:16GB,RAM 2GB
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена