Филтри
Брендови :

додатоци за конзоли

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
dualshock controller sony ps4 black
 • DUALSHOCK 4 wireless controler
 • звучни ефекти - директно од контролорот
 • разговор онлајн преку слушалки
 • Стрим игра во живо на Twitch, YouTube и Dailymotion
 • Потребни батерии: 1 x Li-Ion
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
dualshock controller sony ps4 crystal
 • DUALSHOCK 4 wireless controler
 • Звучни ефекти - директно од контролорот
 • Разговор онлајн преку слушалки
 • Стрим игра во живо на Twitch, YouTube и Dailymotion
 • Потребни батерии: 1 x Li-Ion
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена