Филтри
Брендови :

додатоци за компјутери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
 manhattan ultra-portable 140072
 • Кулер за лап топ
 • До 16"
 • Вграден USB кабел
6
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
145
ден. редовна цена
snopy sg-103 usb joypad
 • Контролер за игри
 • PC/USB
 • 10 Buttons
10
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
249
ден. редовна цена
addison rampage mp-11 290x220x3mm gaming (17151)
 • Подлога за глувче
 • Големина:29x22x3mm
12
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
299
ден. редовна цена
everest km-240 wireless gaming red
 • Бежичен глушец
 • 2,4GHz
 • USB
 • Buttons 4
12
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
299
ден. редовна цена
s-box pc gp-709
12
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
299
ден. редовна цена
snopy sg-401 usb
 • Контролер за игри
 • PC/USB
 • 17 Buttons
 • Должина на кабел:1.8m
 • Вибрации
14
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
329
ден. редовна цена
everest km-230 wireless gaming black
 • Бежичен глушец
 • 2,4GHz
 • Резолуција:1600dpi
 • USB
 • Buttons 4
15
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
349
ден. редовна цена
addison rampage mp-10 320x270x3mm gaming (16823)
 • Подлога за глувче
 • Големина:32x27x3mm
17
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
everest sm-770 gaming
 • Oптички глушец
 • Резолуција:800/1200/2000/3200dpi
 • USB порт
 • Buttons 8
17
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
genius gx gaming x-g200 usb black
 • Oптички глушец
 • Резолуција:1000dpi
 • USB interface
 • 3 Buttons
17
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
everest sm-763 wireless blue (22778)
 • Бежичен глушец
 • Резолуција:800/1200/1600/2400dpi
 • Buttons 6 + Scroll
18
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
429
ден. редовна цена
everest sm-763 wireless red (8355)
 • Бежичен глушец
 • Резолуција:800/1200/1600/2400dpi
 • Buttons 6 + Scroll
18
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
429
ден. редовна цена
genius kb-g 235 gaming
 • Тастатура
 • Совршена за FPS/STG on-line игри
 • Водоотпорна, Мултимедијална
 • Променливи копчиња (црвено-црни)
18
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
429
ден. редовна цена
genius maxfire g-08xu
Аеродинамичен дизајн 9 програмабилни копчиња
18
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
439
ден. редовна цена
snopy sg-302 usb 1.8m joypad red
 • Контролер за игри
 • PC/USB
 • 17 Buttons
 • Должина на кабел:1.8m
 • Вибрации
19
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
459
ден. редовна цена
snopy sg-302 usb 1.8m joypad white
 • Контролер за игри
 • PC/USB
 • 17 Buttons
 • Должина на кабел:1.8m
 • Вибрации
19
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
459
ден. редовна цена
everest kb-961 us (21792)
 • Тастатура
21
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
everest rampage kb-r01 us (21783)
 • Тастатура
 • USB interface
21
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
snopy rampage sn-r2 mic, gaming
 • Слушалки
 • Моќност:20mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105db+/-3db
21
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
snopy rampage sn-r1 mic, gaming
 • Слушалки
 • Моќност:20mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105db+/-3db
23
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
549
ден. редовна цена