Филтри
Брендови :

компјутери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
office e1-2100/4/500
 • Personal Computer
 • CPU:Built in AMD E1-2100
 • Интерна меморија:4GB DDRAM III 1333MHz
 • Hard Drive 500GB SATA,7200rpm/min
 • AMD Radeon HD 8210
 • DVD-RW
 • Keyboard
 • USB
 • Free DOS
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
medium home and office g3260/4/500
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Pentium G3260
 • Интерна меморија:4GB DDRAM III
 • Hard Drive 500GB SATA,7200rpm/min
 • DVD-RW
 • Keyboard
 • Mouse
 • USB
 • Free DOS
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
msgw soho i101 g3260/4/500/int
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Core G3260 Processor (3.30GHz,3M Cache)
 • Chipset:Intel H81
 • Intel HD Graphics 4400
 • Интерна меморија:4GB DDR3 1600MHz
 • Hard Drive 500GB SATA,5400rpm/min
 • USB 2.0,U
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
home gamer g3260/4/500/gt610-2
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Pentium G3260 3.3GHz,3MB Cache
 • Интерна меморија:4GB DDRAM III 1600MHz
 • Hard Drive 500GB SATA,7200rpm/min
 • nVidia GeForce GT 610(2GB)
 • DVD-RW
 • Keyboard
 • USB
 • Free
403
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.499
ден. редовна цена
home gamer g3260/4/500/gt710-2
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Pentium G3260 3.3GHz
 • Интерна меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400rpm/min
 • nVidia GeForce GT 710 2GB
 • DVD-RW
 • Keyboard+Mouse
 • USB
 • Free DOS
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
msgw home gamer i101 g3260/4/500/gt710
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Pentium G3260 Processor   (3.30GHz,3M Cache)
 • nVidia GeForce GT710 2GB
 • Интерна меморија:4GB DDR3 1600MHz AD
 • Hard Drive 500GB SATA,7200rpm/min
 • USB 2.0,USB 3.0,D-S
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
home gamer i3-4170/4/500/gt730-2
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Core i3-4170 3.7GHz 3MB cache
 • Интерна меморија:4GB DDRAM III 1600MHz
 • Hard Drive 500GB SATA,7200rpm/min
 • nVidia GeForce GT 730(2GB)
 • DVD-RW
 • Keyboard
 • USB
 • Free
546
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
home gamer i3-4170/8/1tb/gt730-2
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Core i3-4170 3.7GHz 3MB cache
 • Интерна меморија:8GB DDRAM III 1600MHz
 • Hard Drive 1TB SATA,7200rpm/min
 • nVidia GeForce GT 730(2GB)
 • DVD-RW
 • Keyboard
 • USB
 • Free DO
585
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
22.499
ден. редовна цена
home gamer i3-6100/8/1tb/gt730-2
 • Personal Computer
 • M1.1 GA-H110M-DS2
 • CPU:Intel Core i3-6100 3.7 GHz
 • Интерна меморија:8GB DDR4
 • Hard Drive 1TB SATA,7200rpm/min
 • nVidia GeForce GT 730 2GB
 • DVD-RW
 • Keyboard + Mouse
 • USB
 • 
611
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.499
ден. редовна цена
msgw home gamer i112 i3-6100/8/1tb/gt730
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Core i3-6100 Processor   (3.70GHz,3M Cache)
 • Chipset:Intel H110
 • nVidia GeForce GT730 2GB
 • Интерна меморија:8GB DDR4 2133MHz
 • Hard Drive 1TB SATA,5400rpm/min
 • USB
-4%
АКЦИЈА
22.999
ден. haPPy цена
597
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена
hp pc 280g1 mt plus monitor hp 20.7
 • Personal Computer+Monitor 20.7"
 • CPU:Intel Core i3-4160(3.6Ghz,3MB)
 • Меморија:4GB DDRL3
 • Hard drive 500GB SАТА (7200 rpm HDD)
 • Intel HD Graphics
 • DVD+/-RW super multi
 • Keyboard+Mouse
 • Free DO
22.999
ден. haPPy цена
689
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.499
ден. редовна цена
msgw home gamer i104 i5-6402p/8/1tb/gtx750ti
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Core i5-6402P Processor (3.40GHz,6M Cache)
 • Chipset:Intel H110
 • nVidia GeForce GTX 750Ti 2GB GDDR5
 • Интерна меморија:8GB DDR4 2133MHz
 • Hard Drive 1TB SATA,5400rpm/m
857
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
32.999
ден. редовна цена
ultimate gamer i7-6700/8/1tb/gtx960-4
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Core i7-6700 3.4GHz
 • Интерна меморија:8GB DDR3
 • Hard Drive 1TB SATA,5400rpm/min
 • nVidia GeForce GTX 960 4GB
 • Keyboard+Mouse
 • USB
 • Free DOS
1.299
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
49.999
ден. редовна цена
msgw home gamer i105 i7-6700/8/1tb/gtx1050ti
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Core i7-6700 Processor (4.00GHz,8M Cache)
 • Chipset:Intel B150 ProGaming
 • nVidia GeForce GTX 1050Ti 4GB GDDR5
 • Интерна меморија:8GB DDR4 2133MHz
 • Hard Drive 1TB SATA
1.351
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
51.999
ден. редовна цена