Филтри
Брендови :

печатари

Изберете подкатегорија

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
hp mfp ink adv 2135 f5s29c
 • Мултифункционален принтер
 • Print,copy,scan
 • Брзина на печатење црна/боја:20/16стр/мин.
 • Резолуција принт црна:1200х1200 dpi
 • Резолуција принт боја:4800х1200 dpi
 • Месечен циклус до 1000 страни
 • 
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
canon pixma mg 2550 s eur
 • Принтер
 • Print,Copy,Scan
 • Принт резолуција:4800x600 dpi
 • Резлуција скен:600x1200 dpi
 • Брзина на печатење: - sFCOT: Approx. 31 seconds¹ - sESAT: Approx. 1.6 ipm¹
 • Easy-WebPrint EX
 • Canon PRINT
73
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
hp mfp ink adv 3635 f5s44c
 • Мултифункционален принтер
 • Print,copy,scan wireless
 • Брзина на печатење црна/боја:20/16стр/мин.
 • Резолуција принт црна:1200х1200 dpi
 • Резолуција принт боја:4800х1200 dpi
 • Месечен циклус до 1000
81
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.089
ден. редовна цена
canon pixma mg 3051 eur white
 • Принтер
 • Print,Copy,Scan,Cloud,Wi-Fi
 • Принт резолуција:4800x600 dpi
 • Резлуција скен:600x1200 dpi
 • Брзина на печатење: - sFCOT: Approx. 28 seconds - sESAT: Approx. 2.1 ipm
 • Pixma XL Links,Pixma
89
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.399
ден. редовна цена
canon pixma mg 3052 eur gray
 • Принтер
 • Print,Copy,Scan,Cloud,Wi-Fi
 • Принт резолуција:4800x600 dpi
 • Резлуција скен:600x1200 dpi
 • Брзина на печатење: - sFCOT: Approx. 28 seconds - sESAT: Approx. 2.1 ipm
 • Pixma XL Links,Pixma
89
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.399
ден. редовна цена
canon pixma mg 3053 eur bl/wh
 • Принтер
 • Print,Copy,Scan,Cloud,Wi-Fi
 • Принт резолуција:4800x600 dpi
 • Резлуција скен:600x1200 dpi
 • Брзина на печатење: - sFCOT: Approx. 28 seconds - sESAT: Approx. 2.1 ipm
 • Pixma XL Links,Pixma
89
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.399
ден. редовна цена
hp mfp ink adv 3785 t8w46c
 • Мултифункционален принтер
 • Print,copy,scan,wireless
 • Принт црна:8ppm/5,5ppm
 • Принт во боја:8ppm/17ppm
 • Процесор:360MHz
 • Меморија:64MB Integrated DDR1
 • Скенер:600dpi flatbed
 • Копир црна/боја:30
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
canon pixma mg3650 white
 • Фото принтер
 • Принт резолуција:4800 x 1200 dpi
 • Print,Copy,Scan,Cloud Link
 • Air Print
 • Canon PRINT Inkjet/SELPHY app
 • Auto 2-sided print
 • Pixma Cloud Link
 • Pixma XL inks
 • Wi-Fi: IEEE802.11 b/
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена
canon pixma mg3650 black
 • Фото принтер
 • Принт резолуција:4800 x 1200 dpi
 • Print,Copy,Scan,Cloud Link
 • Air Print
 • Canon PRINT Inkjet/SELPHY app
 • Auto 2-sided print
 • Pixma Cloud Link
 • Pixma XL inks
 • Wi-Fi: IEEE802
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
hp laserjet pro m12a t0l45a
 • Принтер
 • Принт црна:18ppm/9.2ppm
 • Принт резолуција:600x600dpi
 • HP FastRes 600,HP FastRes 1200
 • Процесор:266MHz
 • Меморија:8MB
 • Hi-Speed USB 2.0
 • Месечен циклус до 5000 страни
112
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.289
ден. редовна цена
canon pixma ip7250
 • Фото принтер
 • 5 поединечни мастила до 9600dpi
 • ISO ESAT speed 15.0 mono/10.0 colour ipm
 • 10x15cm фото за 21 секунди.
 • Superb photolab-quality print head
 • Auto Duplex Print
 • Direct Disc Print
116
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.459
ден. редовна цена
canon i-sensys lbp 6030 b
 • Монохроматски ласер принтер
 • Брзина на печатење:18стр./мин
 • Резолуција:600x600 dpi
 • Капацитет на фиоката 150 листови A4
 • Hi-Speed USB
 • Меморија:32MB
 • Месечен циклус на печатење:5000 листа
120
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.599
ден. редовна цена
hp mfp 5575 aio g0v48c
 • Мултифункциски
 • Print,copy,scan,web,photo
 • Принт црна:12ppm/21ppm
 • Принт во боја:8ppm/17ppm
 • Процесор:525MHz
 • Меморија:128MB
 • Скенер:1200dpi flatbed
 • Копир црна:300x300dpi
 • Копир во боја:60
127
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.889
ден. редовна цена
hp laserjet pro m102a g3q34a
 • Принтер
 • HP FastRes 600,HP FastRes 1200
 • Принт црна:22ppm/7.3sec.
 • Принт rезолуција:600x600dpi
 • Процесор:600MHz
 • Меморија:128MB
 • Hi-Speed USB 2.0
 • Месечен циклус до 150-1500 страни
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
hp mfp 5645 aio b9s57c
 • Мултифункциски
 • Print,copy,scan,web,photo
 • Принт црна:12ppm/21ppm
 • Принт во боја:8ppm/17ppm
 • Процесор:525MHz
 • Меморија:128MB
 • Скенер:1200dpi flatbed
 • Копир црна:300x300dpi
 • Копир во боја:60
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.989
ден. редовна цена
hp laserjet pro mfp m130a g3q57a
 • Мултифункциски принтер
 • Print,copy,scan
 • Принт црна:22ppm
 • Принт црна резолуција:600x600dpi
 • Процесор:600MHz
 • Меморија:128MB
 • Скенер:Up to 600/1200dpi flatbed
 • Копир црна:600x600dpi
 • Hi-Speed
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
canon pixma g1400
 • Принтер
 • Екран:1024x768 XGA
 • Резолуција :8,8/5,0стр/мин,(4800x1200 dpi)
 • Брзина на печатење:Borderless 10x15cm:Approx.60 seconds
 • Hi-Speed USB
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
hp laserjet pro mfp m130nw g3q58a
 • Мултифункциски принтер
 • Print,copy,scan
 • HP ePrint capability
 • Принт црна:22ppm
 • Принт црна резолуција:600x600dpi
 • Процесор:600MHz
 • Меморија:256MB
 • Скенер:600/1200dpi flatbed
 • Копир црна:600x
229
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.799
ден. редовна цена
canon pixma g3400
 • Мултифункциски Колор inkjet
 • Print,Copy,Scan
 • Cloud Link
 • Резолуција Print:(4800 x 1200 dpi)
 • Брзина на печатење Copy: -sFCOT: Approx. 24 sec -sESAT: Approx. 2.5 ipm
 • Резолуција Scan:(600 x 12
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
hp laserjet pro mfp m130fn g3q59a
 • Мултифункциски принтер
 • Print,copy,scan,fax
 • HP ePrint capability
 • Принт црна:23ppm
 • Принт црна резолуција:600x600dpi
 • Процесор:600MHz
 • Меморија:256MB
 • Скенер:Up to 300/600/1200dpi flatbed/ADF
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена