Филтри
Брендови :
Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
asus l502sa-xx129d n3060/4/500 dark blue
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)HD LED Back-liт
 • Intel Dual Core Celeron N3060 Processor (2M Cache, up to 2.48 GHz)
 • Интерна меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min 2.5HDD
 • Card Reader
 • W
-4%
АКЦИЈА
11.999
ден. haPPy цена
521
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.499
ден. редовна цена
lenovo 110-15ibr n3060/4/500/no odd 80t70090ri
 • Дисплеј:15.6"(39.6cm)HD
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel celeron N3060 processor (2M Cache,2.48GHz)
 • Меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • Card reader
 • Bluetoorh
 • Web camera
 • W
-4%
АКЦИЈА
11.999
ден. haPPy цена
521
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.499
ден. редовна цена
acer es1-533-c9w1 n3350/4/500 nx.gftex.018
 • Дисплеј:15.6"(39.6cm)HD
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Celeron Dual Core N3350 Processor
 • Меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • Card reader
 • Bluetooth
 • Web camera
 • Linux
529
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.699
ден. редовна цена
hp 250 g6 n3060/4/500/nodvd 1wy33ea
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)
 • Резолуција:1366x768pix
 • Intel Core N3060 Processor
 • Интерна меморија:4GB DDR4
 • Hard Drive 50GB SATA,5400 rpm/min
 • Bluetooth
 • NoDVD
 • Web camera
542
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
lenovo 110-15ibr n3060/4/500/dvd 80t70079ri
 • Дисплеј:15.6"(39.6cm)
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Celeron N3060 processor 1.6 GHz  (2MB cache ,up to 2.48GHz )
 • Intel HD Graphics
 • Меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • DVD-
-4%
АКЦИЈА
12.499
ден. haPPy цена
542
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
acer es1-533-c4jw n3450/4/500 nx.gftex.019
 • Дисплеј:15.6"(39.6cm)HD Acer ComfyView
 • Резолуција:(1636x768)
 • Intel Celeron Quad Core N3450 Processor
 • Меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • Card reader
 • Bluetooth
 • Wireless
-11%
АКЦИЈА
11.999
ден. haPPy цена
562
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.499
ден. редовна цена
hp 250 g6 n3060/4/500/bag 1wy12ea
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)LED HD Anti-Glare
 • Резолуција:1366x768pix
 • Intel Celeron N3060 Processor (1.6GHz,2MB cache)
 • Intel HD 400 Graphics
 • Меморија:4GB 1600MHz DDR3L
 • Hard Drive 500GB SATA,5400r
575
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.799
ден. редовна цена
hp 250 g6 n3060/4/500/dvd 1wy15ea
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)LED HD Anti-Glare
 • Резолуција:1366x768pix
 • Intel Celeron N3060 Processor   (1.6GHz,2.48MB cache)
 • Intel HD 400 Graphics
 • Меморија:4GB 1600MHz DDR3L
 • Hard Drive 500GB SATA
575
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.799
ден. редовна цена
acer es1-533-c5h3 n3450/4/500 nx.gftex.078
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)HD Acer ComfyView
 • Intel Celeron Quad Core N3450Processor
 • Интерна меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • Card reader
 • Web Camera
 • Bluetooth
 • Linux
-4%
АКЦИЈА
13.499
ден. haPPy цена
583
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
asus x541na-go123 n3350/4/500/nodvd
 • Дисплеј:15.6"(39.6cm)HD Glare
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Dual-Core Celeron N3350 Processor  (2M Cache, up to 2.4GHz)
 • Intel HD graphics
 • Меморија:4GB DDR3 1600MHz
 • Hard Drive 500GB SATA,5400
-7%
АКЦИЈА
12.999
ден. haPPy цена
583
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
lenovo 320-15iap n3350/4/500 blue 80xr00kdri
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)HD TN AG
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Core N3350 Processor
 • Меморија:4GB DDR4
 • Hard Drive 500GB SATA,5400rpm/min
 • Card Reader
 • Bluetooth
 • Web camera
583
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
lenovo 320-15iap n3350/4/500 grey 80xr00f9ri
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)HD TN AG
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Core N3350 Processor
 • Меморија:4GB DDR4
 • Hard Drive 500GB SATA,5400rpm/min
 • Card Reader
 • Bluetooth
 • Web camera
583
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
lenovo v110-15iap n3350/4/500 80tg011hri
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)HD TN AG
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Celeron N3350 Processor (2M Cache, 2.40GHz)
 • Меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400rpm/min
 • Card Reader
 • Bluetooth
 • Web ca
592
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.199
ден. редовна цена
acer es1-533-c4kb n3450/4/500/dvdrw nx.gftex.020
 • Дисплеј:15.6"(43.94cm)HD LCD
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Celeron Quad Core Processor N3450
 • Меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • DVD-RW
 • 3xUSB(1xUSB 3.0,2xUSB 2.0)
 • Card Re
-4%
АКЦИЈА
13.799
ден. haPPy цена
600
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.399
ден. редовна цена
acer a315-31-c6fn n3350/4/500 nx.gntex.016
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)HD
 • Резолуција:1366x768pix
 • Intel Celeron Dual Core N3350 Processor
 • Интерна меморија:4GB DDR4
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • Card Reader
 • Bluetooth
 • Web camera
 • 
604
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.499
ден. редовна цена
acer es1-531-p0rk n3710/4/500 nx.mz8ex.117
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)LED WXGA
 • Резолуција:1366x768pix
 • Intel Pentium N3710 Processor (1.6GHz,2MB cache)
 • Intel HD 405 Graphics
 • Интерна меморија:4GB DDR3L
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
604
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.499
ден. редовна цена
lenovo 110-15ibr n3710/4/500/dvd 80t7007ari
 • Дисплеј:15.6"(39.6cm)TN Glare
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Pentium N3710 processor
 • Меморија:4GB DDR3L 1600MHz
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • DVD-RW
 • USB,HDMI
 • Web camera
 • Free DOS
-5%
АКЦИЈА
13.999
ден. haPPy цена
612
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.699
ден. редовна цена
lenovo 320-15iap n3350/4/1tb grey 80xr00fbri
 • Дисплеј:15.6"(39.6cm)HD TN AG
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Celeron N3350 Processor   (2MB Cache,up to 2.4GHz)
 • Меморија:4GB DRAM DDR3
 • Hard Drive 1TB SATA,5400rpm/min
 • Card Reader
 • Bluetooth
612
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.699
ден. редовна цена
acer e5-573-p5wx p3556/4/500/dvd nx.mvhex.103
 • Дисплеј:15.6"(39.6cm)WXGA Acer Cinecrystal
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Pentium N3556U Processor
 • Меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • DVD-RW
 • Card reader
 • Bluetooth
 • Wire
-3%
АКЦИЈА
14.299
ден. haPPy цена
617
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.799
ден. редовна цена
acer a315-31-c76t n3450/4/500 nx.gntex.018
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)HD IPS
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Celeron Quad Core N3450
 • Меморија:4GB DDR3
 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min
 • DVD-RW DL
 • Card reader
 • Bluetooth
 • Wireless
 • Web c
625
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена