Филтри
Брендови :

монитори

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
lg 19m37a-b
 • Монитор
 • Екран:18,5"(46.99cm)Anti-Glare,3H
 • Резолуција:1366x768
 • Осветленост:200cd/m2
 • Време на реакција:5ms
 • Контраст:5000000:1
 • Агол на видливост 90°/65°
4.299
ден. haPPy цена
125
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.799
ден. редовна цена
lg 19m38a
 • Монитор
 • Екран:18,5"(47cm)Anti-Glare,3H
 • Резолуција:1366x768
 • Осветленост:200cd/m2
 • Време на реакција:5ms
 • Контраст:600:1
 • Агол на видливост 90°/65°
 • On screen control,Screen split 2.0
 • Smar
-4%
АКЦИЈА
4.799
ден. haPPy цена
125
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
lg 20m37a-b
 • Монитор
 • Екран:19.5"(49.53cm)TN монитор 16:9
 • Резолуција:1600x600
 • Осветленост:200cd/m2
 • Време на реакција:5ms
 • Подржани бои:16.7M
 • Контраст:5000000:1
 • Агол на видливост 90°/65°
 • VESA Mount
4.599
ден. haPPy цена
138
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.299
ден. редовна цена
lg 20m38a-b
 • Монитор
 • Екран:19.5"(49.53cm)TN монитор 16:9
 • Резолуција:1600x900
 • Осветленост:200cd/m2
 • Време на реакција:5ms
 • Подржани бои:16.7M
 • Контраст:600:1
 • Агол на видливост 90°/65°
 • VESA Mount
138
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.299
ден. редовна цена
lg 20mp48a-p
 • Монитор
 • Екран:19.5"(49.53cm)IPS монитор 16:10
 • Резолуција:1440x900
 • Осветленост:200cd/m2
 • Време на реакција:14ms
 • Подржани бои:16.7M
 • Контраст:1000:1
 • Агол на видливост 178°/178°
 • Tilt:-5°/+
138
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.299
ден. редовна цена
lg 22m38a-b
 • Монитор
 • Екран:21,5"(54.61cm)Anti-Glare,16:9
 • Резолуција:1920x1080
 • Осветленост:200cd/m2
 • Време на реакција:5ms
 • Подржани бои:16.7M
 • Контраст:600:1
 • Агол на видливост 90°/65°
 • VESA Mount
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
lg 24m38d-b
 • Монитор
 • Екран:23.5"(60.96cm)FHD Anti Glare
 • Резолуција:1920x1080
 • Осветленост:200cd/m2
 • Време на реакција:5ms
 • Подржани бои:16.7M
 • Контраст:1000:1
 • Агол на видливост 170°/160°
 • DVI-D,D-Sub
-4%
АКЦИЈА
7.699
ден. haPPy цена
200
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
lg 22mp58vq-p
 • Монитор
 • Екран:21,5"(54.61cm)IPS Anti Glare,16:9
 • Резолуција:1920x1080
 • Осветленост:250cd/m2
 • Време на реакција:5ms
 • Подржани бои:16.7M
 • Мега контраст
 • Агол на видливост 178°/178°
 • HDMI,DVI-D
221
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена
dell p2317h
 • Монитор
 • Екран:23"(58.4cm)FHD 16:9 AG with 3H hardness
 • Резолуција:1920x1080
 • Осветлување:250cd/m2
 • Време на реакција:6ms
 • Подржани бои:16.78M
 • Агол на видливост 178°/178°
 • Конекција:USB 3.0,U
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
lg 24mt48df
 • Монитор+TV
 • Triple XD engine
 • Екран:23,6"(60cm)
 • Резолуција:1366x768
 • Осветленост:200cd/m2
 • Време на реакција:5ms
 • Контраст:1000:1
 • Gaming mode,Cinema mode
 • Smart Energy Saving
 • Virtual surr
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
dell p2417h
 • Монитор
 • Екран:23.8"(60.45cm)FHD 16:9 AG with 3H hardness
 • Резолуција:1920x1080
 • Осветлување:250cd/m2
 • Време на реакција:6ms
 • Подржани бои:16.78M
 • Агол на видливост 178°/178°
 • Конекција:USB 3.
317
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.199
ден. редовна цена
dell p2717h
 • Монитор
 • Екран:27"(68.5cm)FHD 16:9 LED with hard coat 3H
 • Резолуција:1920x1080
 • Осветлување:300cd/m2
 • Време на реакција:6ms
 • Подржани бои:16.78M
 • Агол на видливост 178°/178°
 • Конекција:USB 3.0
351
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.499
ден. редовна цена
dell u2412m 24
 • 24" (61cm) Full HD W-LED монитор 16:10
 • Резолуција: 1920x1200
 • Време на реакција: 8ms
 • Осветлување: 300cd/m2
 • Конекција: USB, VGA D-Sub, DVI-D
 • 16,7 Милиони бои
398
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.299
ден. редовна цена
dell u2715h
 • Монитор
 • Екран:27"(68.5cm)QHD 16:9 AG with hard coat 3H
 • Резолуција:2560x1440
 • Осветлување:350cd/m2
 • Време на реакција:8ms/6ms(normal/fast mode)
 • Подржани бои:16.78M
 • Агол на видливост 178°/178
728
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
27.999
ден. редовна цена