Филтри
Брендови :

микрофони

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
snopy 320m
 • Микрофон
 • Десктоп микрофон
 • Фреквенција:80-12.000Hz
 • Чувствителност:73dB
 • Приклучок 3,5мм
 • Должина на кабел:1,8m
8
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
299
ден. редовна цена
snopy rampage sn-rm7x (21847)
 • Десктоп микрофон
 • Моќност:100mA
 • Чувствителност:73dB
 • Приклучок:2,7мм
 • Должина на кабел:1,5m
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена