Филтри
Брендови :

екстерни HDD

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
verbatim 2.5in. 500gb usb  3.0 silver
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:500GB
 • Store n Go 2.5"
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
verbatim 2.5in. 500gb usb 3.0, black
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:500GB
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
a-data ahv100 1tb black
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:1ТB
110
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
a-data ahv100 1tb white
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:1ТB
110
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
sony hd-sg5b
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:500GB
110
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
sony hd-sg5s
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:500GB
110
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
wd elements portable 1tb
 • Капацитет: 1TB
 • Боја:Црна
110
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
sony hd-sl1beu
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:1ТB
 • Hi-Speed USB 3.0/2.0
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
wd my passport 1tb black wdbynn0010bbk
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:1TB
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
wd my passport 1tb blue wdbynn0010bbl
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:1TB
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
wd my passport 1tb white wdbynn0010bwt
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:1TB
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
sony hd-sl1seu
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:1ТB
 • Hi-Speed USB 3.0/2.0
141
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.399
ден. редовна цена
a-data 240gb sp550
 • Екстерен SSD
 • Капацитет:240GB
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
samsung 120gb 850 evo basic
 • Екстерен SSD
 • Капацитет:120GB
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
silicon power 240 gb 2.5
 • Екстерен SSD
 • Капацитет:240GB
5.799
ден. haPPy цена
164
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.299
ден. редовна цена
wd elements portable 2tb
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:2TB
 • interface USB 3.0 и USB 2.0
169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.499
ден. редовна цена
wd my book 2tb
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:2TB
 • interface USB 3.0 and USB 2.0
5.999
ден. haPPy цена
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
sony hd-e2b 2tb
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:2TB
 • SuperSpeed USB 3.0/2.0
187
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.199
ден. редовна цена
sony hd-e2s
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:2TB
 • SuperSpeed USB 3.0/2.0
187
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.199
ден. редовна цена
wd my passport 2tb black wdbyft0020bbk
 • Екстерен хард диск
 • Капацитет:2TB
195
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.499
ден. редовна цена