Филтри
Брендови :

звучници

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
snopy sn-120 1+1 usb
 • Звучници
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
349
ден. редовна цена
sp msi blur 2.0
 • Speaker 2.1,
 • 6W RMS
 • Satellite -2Wx 2
 • Subwoofer -2W
 • USB Powered Sourse
 • Signal-to-Noise Ratio 80dB
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
sp msi towers 2.0
 • Звучници
 • Моќност 6W
 • USВ порт
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
genius 2.0 1.5w rms usb blue sp-u115
 • Звунчници 2.0
 • Моќност:1.5W
 • Фрекфенција:20Hz-18kHz
 • Ниво на бучава:80dB
14
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
529
ден. редовна цена
genius 2.0 1.5w rms usb black sp-u115gen
 • Звучници 2.0
 • 1.5W RMS
 • USB
 • SP-U115
 • Боја:Црна
15
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
559
ден. редовна цена
genius 2.0 sp-hf160 spk 2wx2 usb
 • Компјутерски звучници
 • 2.5" Sound Speakers
 • Моќност:4W,4ohm
 • Фрекфенција:160Hz-18KHz
 • Ниво на бучава:80dB
15
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
569
ден. редовна цена
genius 2.0 1.5w rms usb red sp-u115
 • Звучници 2,0
 • 1.5W RMS
 • USB
 • SP-U115
 • Боја:Црвена
369
ден. haPPy цена
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
589
ден. редовна цена
genius 2.0 1.5w rms usb white sp-u115
 • Звунчници 2.0
 • Моќност:1.5W
 • Фрекфенција:20Hz-18kHz
 • Ниво на бучава:80dB
359
ден. haPPy цена
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
589
ден. редовна цена
manhattan 2600 small size 161435
 • Звучници
 • Моќност:3Wx2 RMS
 • Impedance:4Ω
 • Фрекфенција:90Hz–20kHz
 • Signal-to-noise ratio(S/N):80dB
329
ден. haPPy цена
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
sp msi cube
 • Компјутерски звучници
 • Моќност:40W
 • фреквенциски распон:80Hz-18Khz
399
ден. haPPy цена
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
manhattan 2775 soundbar usb 161664
 • Звучници
 • Моќност:2W RMS
 • Driver: 1.5"
 • Фрекфенција:150Hz–20kHz
 • Input impedance:18kOhms
17
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
619
ден. редовна цена
genius sp-s110
 • Genius Speakers 2.0,
 • 1W RMS
 • output: 2x 0,5W
 • Impedance 4ohm
 • frequency response: 200Hz-20KHz
 • Signal-to-Noise Ratio 70dB
399
ден. haPPy цена
18
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
679
ден. редовна цена
msi froggy 2.0
 • Компјутерски звучници
 • Моќност: 4W
 • фреквенциски распон: 100Hz-18Khz
399
ден. haPPy цена
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
manhattan 2750 usb 161671
 • Звучници
 • Моќност:1.1Wx2 RMS
 • Impedance:4Ω ;5W
 • USB конекција
 • Фрекфенција:150Hz–20kHz
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
philips spa 20/12
 • Звунчници
 • Моќност:3W
 • Фрекфенција:20Hz-20kHz
 • Ниво на бучава:75dB
 • impedance:10ohm
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
genius 2.0 4w rmssp-m150black
 • Звучници
 • Genius Speakers 2.0
 • 4W RMS
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
logitech s 120 black
 • Компјутерски звучници
 • Моќност:2.3W
 • 2.0 stereo speaker system
 • Фрекфенција:50Hz-20KHz
31
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.169
ден. редовна цена
mikado md-x24 2+1 (14873)
 • Компјутерски звучници
 • 2+1 Sound Speakers
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
genius 2.0 14w rms sp-hf500a wood
 • 2.0 Sound System Speakers
 • RMS (Watts)    14
 • Headphone Jack X 1
 • Volume Control    Mechanical
 • Line-in X 1
76
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.889
ден. редовна цена
genius 2.1 45w wood  sp-hf2.1 1700
 • Звучници
 • Моќност:48W
 • Genius Speakers 2.1
 • 3-piece speaker system
 • Driver unit-Satellite:3” 4Ω
 • Driver Unit-Subwoofe:5” 4Ω
 • Фрекфенција:50Hz-20KHz
 • Signal-to-Noise Ratio:70dB
 • Master volume
107
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.099
ден. редовна цена