Филтри
Брендови :

слушалки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
manhattan with in-line mic 1m 178952
 • Компјутерски слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:100cm
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:108dB±3dB
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
canyon cnr-fhs04
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2,3m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:108dB
 • Микрофон фрекфенција:30-16.000Hz
 • Ниво на бучава:-58dB+/-3dB
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
169
ден. редовна цена
manhattan stereo 177481
 • Слушалки
 • Моќност:80mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:100dB
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
189
ден. редовна цена
manhattan stereo mic 164429
 • Слушалки
 • Моќност:80mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:100dB
 • Микрофон фрекфенција:30-15.000Hz
 • Ниво на бучава:-54dB+/-3dB
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
msi hs-103
 • Слушалки
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
snopy sn-717 blue (14954)
 • Слушалки со микрофон
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
canyon cnl-chp04 chrome black
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,5m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:108dB
-68%
АКЦИЈА
95
ден. haPPy цена
2
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
299
ден. редовна цена
genius hs-200c
 • Слушалки со микрофон
9
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
319
ден. редовна цена
genius and mic hs-300n black
 • Слушалки+микрофон
 • Foldable rear band headset
 • Боја:Црна
9
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
329
ден. редовна цена
manhattan mic 175524
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:110dB
 • Микрофон фрекфенција:30-16.000Hz
 • Ниво на бучава:-58dB+/-3dB
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
349
ден. редовна цена
genius hs-02b
 • Слушалки со микрофон
 • Adjustable headband
 • Headset with microphone
 • Soft sponge ear pads
 • In-line volume control
 • Great for MSN , SKYPE or internet chatting
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
359
ден. редовна цена
snopy sn-4388 mic profesional
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2.1m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:103db+/-2db
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
genius hs-300a silver 31710164101
 • Слушалки + микрофон
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
snopy rampage sn-r2 mic, gaming
 • Слушалки
 • Моќност:20mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105db+/-3db
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
snopy rampage sn-r8 mic, gaming
 • Слушалки
 • Моќност:30mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105db+/-3db
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
snopy rampage sn-r1 mic, gaming
 • Слушалки
 • Моќност:20mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105db+/-3db
15
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
549
ден. редовна цена
snopy rampage sn-r1 mic, gaming white
 • Слушалки
 • Слушалки
 • Моќност:20mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105db+/-3db
15
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
549
ден. редовна цена
manhattan flex wi-fi bt  178693
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Ниво на бучава:95dB
 • Bluetooth
 • FCC,CE,RoHS
 • Батерија:rechargeable Li-polymer
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
manhattan stereo mic 175517
 • Слушалки
 • Моќност:100mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2,5m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:108dB
 • Микрофон фрекфенција:30-16.000Hz
 • Ниво на бучава:-58dB+/-3dB
17
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
629
ден. редовна цена
manhattan mic 175555
 • Слушалки
 • Моќност:100mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2,5m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105dB
 • Микрофон фрекфенција:20-20.000Hz
 • Ниво на бучава:-58dB+/-3dB
17
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
639
ден. редовна цена