Филтри
Брендови :

даски за пеглање

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego dp 150 cotton
 • Даска за пеглање
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
fuego easy
 • Даска за пеглање
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
fuego profi
 • Даска за пеглање
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
tefal ti 1200 e1
 • Даска за пеглање
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
asse stiro professional
 • Професионална даска за пеглање
 • Димензии 120x44 cm.
 • Подесување на висина во 10 позиции до 95 см.
 • Железо остатокот котел поддршка со силиконски инсерти
 • Лен маса Мрежа зајакнат
 • Овални Fusto ви
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
bosch tdz 2595
 • Даска за пеглање
 • Максимална висина:99cm
112
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.299
ден. редовна цена
philips gc 240/25
 • Даска за пеглање
 • Додаток за полесно пеглање на кошули
 • Димензии на плочата 120x45cm
 • Максимална висина 94cm
255
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.799
ден. редовна цена