Филтри
Брендови :

сушари

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego balcony 10
 • Сушара за алишта
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
fuego glam 18
 • Сушара за алишта
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
samsung dv 70m 5020 qw/le
 • Кондезациска сушара
 • Hеat Pump технологија
 • OptimalDry технологија
 • Smart Check
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:7kg
 • Diamond Drum
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ни
771
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
36.999
ден. редовна цена