Филтри
Брендови :

вреќи за правосмукалки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
samsung vca-vt 50 sf 1.
 • За моделите VCC24/61/62/63/83
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
200
ден. редовна цена
philips hr 6995
 • Хартиени кеси за правосмукалка
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
359
ден. редовна цена
 electrolux es 53
 • Вреќи за правосмукалка
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
rowenta wb 305140
 • Кеси за правосмукалка 5/1
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
419
ден. редовна цена
rowenta wb 406140
 • Кеси за правосмукалка
12
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
459
ден. редовна цена
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
philips fc 8019/01
 • Вреќи за правосмукалка
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
rowenta zr 200540
 • Вреќи за правосмукалка
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
rowenta wb 484740
 • Кеси за правосмукалка
14
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
529
ден. редовна цена
bosch bbz 10 tfk1
 • Вреќи за правосмукалка
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
bosch bbz 41 fgall
 • Вреќи за правосмукалка
 • Тип G сите - PowerProtect
 • 4 вреќи
 • 1 микрофилтер
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
bosch bbz 41 fk
 • Вреќи за правосмукалка
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
philips hr 6947/01
 • Кеси за правосмукалка
 • Компатибилни со: HR6815 - HR6849
 • Количина:4
 • Микро филтер
 • Филтер за моторот
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
vreki za pravos.philips fc8021
до 50% подолг век на користење 4 слоен синтетички материјал кој спречува запушување за модели FC 845.
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
vreki za pravos.rowenta zr 480
 • Вреќи за правосмукалка
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
philips hr 6938
 • Хартиени кеси за правосмукалка
17
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
629
ден. редовна цена
philips fc 8022
 • Кеси за правосмукалка CLINIC ANTI ALLERGY HEPA S.BAG Models FC8200 - FC8219, FC8380 - FC8399, FC8400 - FC8499, FC8600 - FC8649, FC9000 - FC9099, FC9100 - FC9199, HR8300 - HR8349, HR8368 - HR8378, H
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
samsung vp-77
 • Хартиени кеси 10/1 Одговараат за следните модели на правосмукалки: -VCC4020S35/BOL -VCC4130S3N/BOL -VCC4135S3R/BOL -VCC4035V3R/BOL -VCC4147V34/BOL -VCC5670V3K/BOL
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
samsung vca-vp 30mf
 • Компатибилна со PRAVOSM. SAMSUNG VC 24 AVNJGNC/OL
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
vreki za pravos.philips fc 8027/01
 • Вреќи за правосмукалка
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена