Филтри
Брендови :

филтри за правосмукакли

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
filter za pravosm. beko bks 5316 t
 • Филтер за прравосмукалка
 • Компатибилен со BEKO BKS 5316 T
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
philips fc 8032/02
 • Филтер за правосмукалка
7
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
269
ден. редовна цена
philips fc 8030/00
 • Микро Филтер за правосмукалка
9
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
339
ден. редовна цена
samsung vca-vh 41
 • HEPA филтер за Samsung правосмукалка
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
349
ден. редовна цена
samsung vca-vh43
 • HEPA филтер 11 Одговараат за следните модели на правосмукалки: -VCC4320S31/BOL -VCC4550V3B/BOL -VCC4360H3W/BOL -VCC4590H3W/BOL
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
samsung vca-vm 45 p
 • За моделите: VC20; VCC43/44/45/47
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
samsung vca-vm43p
 • Микро филтер Одговараат за следните модели на правосмукалки: -VCC4320S31/BOL -VCC4550V3B/BOL -VCC4360H3W/BOL -VCC4590H3W/BOL
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
samsung vca-vh 51
 • Хепа филтер
 • Одговара на Моделите -VCC 51/53/54
12
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
449
ден. редовна цена
samsung cf-101
 • TWISTER - додаток за правосмукалка
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
samsung vca-vh50/xaa
 • HEPA филтер
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
samsung vca-vp 54 t
 • Хартиени кеси за правосмукалка
 • Одговара на Моделите - SAMSUNG VCC 52 - SAMSUNG VCC 54
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
filter za pravosm.philips fc 8031
HEPA 12 филтер, 99.5% филтрирање
22
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
839
ден. редовна цена
rowenta zr 005901
 • HEPA филтер
24
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
bosch bbz 153 hf
 • Хепа филтер
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
bosch bbz 154 hf
 • Хепа филтер
 • Компатибилен со сериите BSGL5..., BGL4...
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
philips fc 8058/01
 • Филтер за правосмукалка
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
rowenta zr 902501
 • НЕРА филтер
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
bosch bbz 156 hf
 • Хепа филтер
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
philips fc 8038/01
 • HEPA филтер
40
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.529
ден. редовна цена