Филтри
Брендови :

кујнски апарати

Изберете подкатегорија

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
filter za bokal za procistuvanje na voda laica 1
Laica филтер-кертриџите придонесуваат кон намалување на калциумот во водата. Може да се користи со било кој модел на Laica бокалите за филтрирање на вода. Со еден филтер може да се изфилтрираат 15
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
bosch mkm 6000
 • Мелница за кафе
 • Моќност:180W
 •  Млин со нож што удира
 • Капацитет на сад до 75gr
 • Подеднакво мелење
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
filter za bokal za procistuvanje na voda laica 4
Laica филтер-кертриџите F4M придонесуваат кон намалување на калциумот во водата Може да се користи со било кој модел на Laica бокалите за филтрирање на вода Со еден филтер може да се изфилтрираат 1
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
grundig cm 3260
 • Мелница за кафе
 • Млин со нож што удира
 • Капацитет на сад до 55gr
 • On Off копче
 • Подеднакво мелење
 • Моќност: 110W
 • Боја: црна
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
russell hobbs rh 20920-56
 • Апарат за палачинлки
 • Моќност:1200W
 • LED индикатор
 • Термостат
 • Нелизгачка подлога
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
krups gvx 242
 • Мелница за кафе
 • Моќност:110W
 • Регулација за количество на кафе
102
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.899
ден. редовна цена
tefal bl 841138
 • Апарат за супа
 • Програми:5
 • Времетраење на програмите:4-25мин.
 • Книга со рецепти
 • Програма самочистење
 • Функција Keep Warm
193
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.399
ден. редовна цена
philips hd 3037 /70
 • Повекенаменски готвач
 • Функции :12
 • Тајмер
 • Одложен старт
 • 3D Технологоија за рамномерно распределување на температурата
 • LED дисплеј
219
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.399
ден. редовна цена