Филтри
Брендови :

апарати за леб

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal pf 210138
 • Апарат за леб
 • Дигитален дисплеј
 • Моќност:650W
 • Капацитет:500g-750g-1000g
 • 7+4 Програми -7-основни леб,француски леб,пченичен леб,   сладок леб,брз леб,глутен леб,'ржан леб -4-квасец тесто,џем
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
tefal pf 220838
 • Апарат за леб
 • Моќност:610-720W
 • 3 степени на печење
 • Капацитет:500g-750g-1kg
 • 17 автоматски програми -3 безглутенски програми -7 програми за припремање на леб -3 други програми
 • Одложен стар
221
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена
tefal pf 240e38
 • Апарат за леб
 • Моќност:610-720W
 • 3 степени на печење
 • Капацитет:500g-750g-1kg
 • 20 автоматски програми -3 безглутенски програми -7 програми за припремање на леб -7 други програми -3 програма з
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена
tefal pf 610138
 • Апарат за леб
 • 3 степени на печење
 • Капацитет:750g-1kg-1,5kg
 • 16 автоматски програми -1 безглутенска програма
 • Одложен старт
 • Дигитален дисплеј
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена