Филтри
Брендови :

машини за мелење месо

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego mgp-090
 • Машина за мелење месо
 • Моќност:900W
-21%
АКЦИЈА
1.899
ден. haPPy цена
49
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
fuego mgj-150
 • Машина за мелење месо
 • Моќност:600W-1500W
 • Нерѓосувачки челик
-19%
АКЦИЈА
2.499
ден. haPPy цена
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена
tefal ne 205138
 • Машина за мелење месо
 • Моќност :1400W
 • Минимална јачина на моторот 600W
 • Капацитет до 1.7кг во минута
 • Самоостречки ножеви
-16%
АКЦИЈА
3.599
ден. haPPy цена
93
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.299
ден. редовна цена
tefal ne 210138
 • Машина за мелење месо
 • Моќност:1400W
 • Минимална моќност на моторот:600W
 • Капацитет до 1.7кг во минута
 • Самоостречки ножеви
 • On/Off копче
-19%
АКЦИЈА
4.999
ден. haPPy цена
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.199
ден. редовна цена
 philips hr 2709 /20
 • Машина за мелење месо
 • Моќност:1600W
 • Минимална моќност на моторот:450W
 • Капацитет до 1,7кг во минута
 • Дискови од нерѓосувачки метал
-15%
АКЦИЈА
5.779
ден. haPPy цена
150
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.799
ден. редовна цена