Филтри
Брендови :

машини за мелење месо

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal ne 205138
 • Машина за мелење месо
 • Моќност :1400W
 • Минимална јачина на моторот 600W
 • Капацитет до 1.7кг во минута
 • Самоостречки ножеви
-16%
АКЦИЈА
3.599
ден. haPPy цена
93
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.299
ден. редовна цена
tefal ne 210138
 • Машина за мелење месо
 • Моќност:1400W
 • Минимална моќност на моторот:600W
 • Капацитет до 1.7кг во минута
 • Самоостречки ножеви
 • On/Off копче
-19%
АКЦИЈА
4.999
ден. haPPy цена
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.199
ден. редовна цена