Филтри
Брендови :

скари

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego hd-8001
 • Електрична скара
 • Моќност:2000W
 • Високо квалитетна нелеплива подлога
 • Отстранлив сад за собирање маснотија
 • Термостат
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
severin 1511
 • Електрична скара
 • Јачина 2300W
 • Ростфрај подлога
 • Термостат со контрола на јачина
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
fuego xj-12205
 • Електрична скара
 • Моќност:1200+300W
 • Високо квалитетна нелеплива подлога
 • Отстранлив сад за собирање маснотија
 • Термостат за промена на темпертаура
 • Можност за печење пица-керамичка подлога
 • 2
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
tefal bg 901812
 • Електрична скара
 • Моќност:2200W
 • Отстранлив сад за собирање маснотија
 • Можност за миење во машина за садови
 • On/Off switch
 • LED индикатор
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
philips hd 6321/20
 • Електрична скара
 • Моќност:2000W
 • Високо квалитетна нелеплива подлога
 • Отстранлив сад за собирање маснотија
 • Можност за користење на површините од двете страни
 • Можност за миење во машина за садо
Цените се со пресметан ДДВ.
4.599
ден. редовна цена
philips hd 4419
 • Електрична скара
 • Моќност:2300W
 • Рамна нелеплива плотна
 • Терморегулатор
Цените се со пресметан ДДВ.
6.099
ден. редовна цена
philips hd 6323 /20
 • Електрична скара
 • Моќност:2000W
 • Високо квалитетна нелеплива подлога
 • Отстранлив сад за собирање маснотија
 • Можност за користење на површините од двете страни
 • Можност за миење во машина за садо
Цените се со пресметан ДДВ.
6.399
ден. редовна цена