Филтри
Брендови :

скари

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal bg 901812
 • Електрична скара
 • Моќност:2200W
 • Отстранлив сад за собирање маснотија
 • Можност за миење во машина за садови
 • On/Off switch
 • LED индикатор
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
tefal cb 503813
 • Електрична скара
 • Моќност:2000W
 • Отстранлив сад за собирање маснотија
 • Можност за миење во машина за садови
 • On/Off switch
 • LED индикатор
 • Термостат
112
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.299
ден. редовна цена
tefal bg 916834
 • Скара
 • Моќност:2300W
 • Термостат со 6 нивоа
 • Капак со термометар
 • Волумен 13L
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена