Филтри
Брендови :

цедалки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego gtm-8101
 • Цедалка
 • Моќност:25W
 • Капацитет на садот 1,2L
 • Систем за оделување на семките
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
fuego gtm-8115
 • Цедалка
 • Моќност:40W
 • Капацитет на садот 1,2L
 • Систем за оделување на семките
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
philips hr 2738 /00
 • Цедалка
 • Моќност:25W
 • Капацитет на садот 0,5L
 • Систем за оделување на семките
 • Миење во машина за садови
108
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
bosch mcp 3500
 • Цедалка
 • Моќност:25W
 • Капацитет на садот 0,8L
 • Вртење во две насоки
 • Систем за оделување на семките
 • Капак за одржување на свежината на сокот
 • Мерна скала на садот за сок
 • Миење во машина за с
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
tefal zp 300138
 • Цедалка
 • Моќност:25W
 • Капацитет на сад:0,6L
 • Систем за оделување на семките
 • ON/OFF функција
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
philips hr 2744
 • Цедалка
 • Моќност:25W
 • Капацитет:0,6L
158
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
beko cjb 6100 w
 • Цедалка
 • Моќност:100W
 • Додатоци:2
 • Автоматска ротација
 • Drip Stop функција
 • Нерѓосувачки челик
 • Можност за миење во машина за садови
192
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
tefal zp 603d38
 • Цедалка
 • Моќност:100W
 • Додатоци:3
 • ON/OFF автоматска функција
 • Двојна ротација
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена