Филтри
Брендови :

месорезници

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
bosch mas 4000 w
 • Резалник
 • Моќност:100W
 • Нож од нерѓосувачки челик
 • Опции до 17mm.
 • Заштитник
63
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена