Филтри
Брендови :

готвачи на пареа

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal vc 130130
моќност: 650 W 3 сада и додаток за варење ориз гаранција: 2 години
84
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.199
ден. редовна цена
philips hd 9126 /00
 • Готвач на пареа
 • Моќност:900W
 • 3 сада со вкупен капацитет од 9L
 • Додатоци за варење на ориз и јајца
 • Сите садови се мијат во машина
-15%
АКЦИЈА
3.569
ден. haPPy цена
93
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
philips hd 9140 /91
 • Готвач на пареа
 • Моќност:900W
 • 3 сада со вкупен капацитет од 8,6L(2,5/2,6/3,5)
 • Капацитет на сад за вода:1L
 • Тајмер
 • Индикатор за количество на вода
 • Сите садови се мијат во машина
 • Заштита о
-15%
АКЦИЈА
4.844
ден. haPPy цена
126
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.699
ден. редовна цена
tefal vs 400333
 • Готвач на пареа
 • Моќност:2000W
 • LCD дисплеј
 • Капацитет:9L
 • Додаток 4 чаши
 • Vitamin+ функција
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена