Филтри
Брендови :

мултипрактик

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips hr 7628 /00
 • Мултипрактик сет
 • Моќност 650W
 • Сад со капацитет:2,1L
 • 2 брзини
 • Сечила од не'рѓосувачки челик
 • Додатоци за ситно и крупно рендање
 • Додаток блендер сад 1,5L
447
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.359
ден. редовна цена
bosch mcm 4100
 • Мултипрактик сет
 • Моќност:800W
 • Брзини:2
 • Капацитет на сад:1кг
 • Капацитет на сад за течности:1,2L
 • Сечила од не'рѓосувачки челик
 • Додатоци за ситно и крупно рендање
 • Можност за цедење на цитр
161
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.199
ден. редовна цена
tefal do 514138
 • Мултипрактик сет
 • Моќност:750W
 • 2 брзини
 • 6 додатоци
 • Капацитет на сад:2,2L
 • Сечила од не'рѓосувачки челик
 • Додатоци за ситно и крупно рендање
 • Додаток блендер сад:1,25L
167
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.399
ден. редовна цена
philips hr 7761 /00
 • Мултипрактик сет
 • 3 in 1
 • PowerChop технологија
 • Моќност:750W
 • Капацитет на сад:2,1L
 • Капацитет на блендер:1.0L
 • Капацитет на сад за сецкање:200ml
 • 28 функции
 • 2 брзини + пулс
 • сечива од не'
542
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.499
ден. редовна цена
philips hr 7776 /90
 • Мултипрактик сет
 • Сецко,блендер,миксер
 • Моќност:1300W
 • Капацитет на сад:3,4L
 • Капацитет блендер :1,5L
 • XL отвор за внесување храна
 • 12 брзини + пулс функција
 • Сечила од не'рѓосувачки челик
 • Д
1.083
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
bosch mum 52120
 • Мултипрактик
 • Моќност 700W
 • "Multi-motion-drive"
 • Сад со Капацитет:3,9L
346
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.299
ден. редовна цена
bosch mcm 68885
 • Мултипрактик сет
 • LED дисплеј за брзини
 • Моќност: 1250W
 • Пулс
 • Капацитет 3.9L
 • Капацитет на сад:1.5L
 • Додатоци од нерѓосувачки челик
403
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.499
ден. редовна цена
philips hr 7778 /00
 • Мултипрактик сет
 • Соковник,сецко,блендер,миксер
 • Моќност:1300W
 • КАпацитет на сад:3,4L
 • Капацитет блендер :1,5L
 • Брзини:12
 • Сечила од не'рѓосувачки челик
 • Додаток цедалка
 • Додаток миксер
 • Дод
1.467
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.599
ден. редовна цена
bosch mum 58420
 • Мултипрактик сет
 • Моќност:1000W
 • Брзини:7
 • EasyArmLift
 • Капацитет на сад:3.9L
 • Капацитет на блендер:1.25L
 • Додатоци од нерѓосувачки челик
494
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
tefal qb 505 d38
 • Мултипрактик
 • Моќност:900W
 • Сад со капацитет:4,6L
 • Функции:7
 • Сечила од не'рѓосувачки челик
 • Додатоци за ситно и крупно рендање
624
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена