Филтри
Брендови :

шејкери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego hb-202 a
 • Шејкер
 • Моќност:15W
 • Push button
 • Материјал од нерѓосувачки челик
 • Капацитет на садот за миксирање:80ml
 • Идеален за подготвување на инстант кафе
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
fuego hsm-705
 • Шејкер
 • Моќност: 65-100W
 • Капацитет на садот за миксирање:500ml
 • Идеален за подготвување на инстант кафе
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
fuego hsm-705 s
 • Шејкер
 • Моќност: 65-100W
 • Капацитет на садот за миксирање:500ml
 • Идеален за подготвување на инстант кафе
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена