Филтри
Брендови :

мини шпорети и решоа

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego ad-s 151
 • Решо
 • Моќност:1500W
 • Грејни зони:1
 • LED Светлосен индикатор
 • Регулација на моќноста
24
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
arielli ahp-1507
 • Решо
 • Моќност:1500W
 • Регулација на температура
 • ЛЕД индикатор
 • Брзо загревање
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
fuego ad-s 151 s
 • Решо
 • Моќност:1500W
 • Грејни зони:1
 • LED Светлосен индикатор
 • Регулација на моќноста
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
fuego ad-s 253
 • Решо
 • Моќност:1500W+1000W
 • Грејни зони:2
 • LED Светлосен индикатор
 • Регулација на моќноста
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
fuego ad-s 253 s
 • Решо
 • Моќност:1500W+1000W
 • Грејни зони:2
 • LED Светлосен индикатор
 • Регулација на моќноста
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
yucel 0-200 inox
 • Плинско решо
 • Грејни зони-горилници:2
 • Работна површина-inoks
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
yucel 0-300 w
 • Плинско решо
 • Грејни зони-горилници:3
 • Работна површина-емајл
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
muhler mhp-1500
 • Решо
 • Моќност:1500W
 • Термостат
 • Регулација на температура
 • On/Off светлосен индикатор
 • Можност за вградување
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
homa hp-1713 cs
 • Решо
 • Моќност:1250W
 • Регулација на температура
 • ЛЕД индикатор
 • Брзо загревање
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
arielli ahp-2505 duplo
 • Решо
 • Моќност:2500W
 • Грејни зони:2
 • Моќност зона 1:1500W
 • Моќност зона 2:1000W
 • Регулација на температура
 • ЛЕД индикатор
 • Брзо загревање
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
fuego kf-5360
 • Мини шпорет
 • Капацитет :32L
 • Моќност:2000W
 • Плотна:1000 W
 • Плотна:1000 W
 • Температура 80-320 степени
 • Решетка за грил
 • Врата со единeчно стакло
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
fuego kf-5360 black
 • Мини шпорет
 • Капацитет :32L
 • Моќност:2000W
 • Плотна:1000 W
 • Плотна:1000 W
 • Температура 80-320 степени
 • Решетка за грил
 • Врата со единeчно стакло
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
fuego lx 13576 inox
 • Мини шпорет
 • Капацитет:40L
 • Моќност:2950W
 • Плотна:1000W
 • Плотна:1500W
 • Температура рерна: -горен грејач:650W -долен грејач:800W
 • Решетка за грил со 4 нивоа
125
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.799
ден. редовна цена
fuego lx 13577 inox
 • Мини шпорет
 • Капацитет:40L
 • Моќност:2950W
 • Плотна:1000W
 • Плотна:1500W
 • Плотна:450W
 • Температура рерна: -горен грејач:650W -долен грејач:800W
 • Решетка за грил со 4 нивоа
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
gorenje om 33 hpx
 • Мини шпорет
 • Капацитет:33L
 • Моќност:1600W
 • Температура до 230°C
 • Решетка за грил
 • Врата од нерѓосувачки челик
167
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.399
ден. редовна цена
mbs mini black
 • Мини шпорет
 • Моќност:3.6KW
 • Капацитет:20.7kg
 • Грејни плочи:145-1000W/180-1500W
 • Грејач на рерна:550W
 • Димензии на рерна:20,5x36,7x32,5cmm
 • Димензии:31,5x57x35cm
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
mbs mini cream
 • Мини шпорет
 • Моќност:3.6KW
 • Капацитет:20.7kg
 • Грејни плочи:145-1000W/180-1500W
 • Грејач на рерна:550W
 • Димензии на рерна:20,5x36,7x32,5cmm
 • Димензии:31,5x57x35cm
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
mbs mini white
 • Мини шпорет
 • Моќност:3.6KW
 • Капацитет:20.7kg
 • Грејни плочи:145-1000W/180-1500W
 • Грејач на рерна:550W
 • Димензии на рерна:20,5x36,7x32,5cmm
 • Димензии:31,5x57x35cm
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена