Филтри
Брендови :

рачни пасатори

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
 bosch msm 14000
 • Рачен блендер
 • Моќност:400W
 • Брзини:12
 • Нож од нерѓосувачки челик
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
fuego j-1150-2dc
 • Рачен блендер
 • Моќност:575W
 • Брзини:2
 • Сад за сецкање
 • Чаша за мешање
 • Маталка за матење
 • Изработка од нерѓосувачки метал и пластика
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
tefal hb 100138
 • Рачен блендер
 • Моќност:350W
 • Брзини 1
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
fuego j-1382-2
 • Рачен блендер
 • Моќност:600W
 • Брзини:2
 • Сад за сецкање
 • Чаша за мешање
 • Маталка за матење
 • Изработка од нерѓосувачки метал и пластика
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
fuego nr-875
 • Рачен блендер
 • Моќност:800W
 • Повеќе брзини
 • Сад за сецкање
 • Чаша за мешање
 • Изработка од нерѓосувачки метал и пластика
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
bosch msm 14200
 • Рачен блендер
 • Моќност:400W
 • Нож од нерѓосувачки челик за брзо дробење,мешање и сецкање
 • Сад за мешање со капак
 • Додаток сецко
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
philips hr 1600 /00
 • Рачен блендер
 • Моќност:550W
 • Чаша за мешање:0,5L
-20%
АКЦИЈА
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
grundig bl 5040
 • Рачен блендер
 • Моќност:400W
 • Брзини:2
 • Капацитет на сад:0,9L
 • Сите делови (освен делот со моторот) се погодни за миење во машина за садови
 • Нож од инокс за брзо дробење, мешање и сецкање
 • Додат
58
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена
beko hbs 6700 white
 • Рачен блендер
 • Моќност:700W
 • Турбо функција
 • Чаша за мешање:700ml
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
bosch msm 6 b 500
 • Рачен блендер
 • Моќност:350W
 • Нож од нерѓосувачки челик за брзо дробење, мешање и сецкање
 • Сад за мешање со капак
 • Додаток сецко  
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
bosch msm 66020
 • Рачен блендер
 • Моќност:600W
 • Нож од нерѓосувачки челик за брзо дробење, мешање и сецкање
 • Сад за мешање со капак
68
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.599
ден. редовна цена
beko hbs 7750 inox
 • Рачен блендер
 • Моќност:750W
 • Турбо функција
 • Чаша за мешање:1000ml
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
philips hr 1602 /00
 • Рачен блендер
 • Моќност:550W
 • Сад за миксирање и сецкање
 • Чаша за мешање:0,5L
-20%
АКЦИЈА
56
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
tefal hb 850 a38
 • Рачен блендер
 • ActivFlow технологија
 • 4 Ножеви
 • Моќност:700W
 • Брзини:2
73
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
beko hba 6700 w
 • Рачен блендер
 • Моќност:700W
 • Турбо функција
 • Додаток сецко
 • Чаша за мешање
 • Додаток маталка
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
bosch msm 66120
 • Рачен блендер
 • Моќност:600W
 • Нож од нерѓосувачки челик за брзо дробење, мешање и сецкање
 • Сад за сецкање
 • Сад за мешање со капак
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
tefal hb 8601
 • Рачен блендер
 • InfinyForce
 • ActivFlow технологија
 • 4 Ножеви
 • Моќност:700W
 • Брзини:20
 • Турбо функција
 • Капацитет на сад за блендирање:800ml
 • Нож од инокс со големо сечило за брзо дробење, меша
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
tefal hb 860138
 • Рачен блендер
 • InfinyForce
 • ActivFlow технологија
 • 4 Ножеви
 • Моќност:700W
 • Брзини 20
 • Турбо функција
 • Капацитет на сад за блендирање:800ml
 • Нож  со големо сечиво за брзо блендирање
 • Ножевите
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
tefal hb 863 a38
 • Рачен блендер
 • ActivFlow технологија
 • 4 Ножеви
 • Моќност:700W
 • Брзини 20
 • Турбо функција
 • Капацитете на сад за блендирање:800ml
 • Нож од инокс со големо сечиво за брзо дробење, мешање и сецкање
115
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.399
ден. редовна цена
bosch msm 66155
 • Рачен блендер
 • Моќност 600W
 • 12 Брзини - Турбо
 • Додаток сецко
 • Додаток пасатор
 • Сад мешање со капак и мерилка :0,7L
123
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.699
ден. редовна цена