Филтри
Брендови :

рачни пасатори

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal hb 100138
 • Рачен блендер
 • Моќност:350W
 • Брзини 1
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
tefal hb 407801
 • Рачен блендер
 • Моќност:450W
 • Капацитет на сад за блендирање:800ml
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
tefal hb 850 a38
 • Рачен блендер
 • ActivFlow технологија
 • 4 Ножеви
 • Моќност:700W
 • Брзини:2
-18%
АКЦИЈА
2.295
ден. haPPy цена
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
tefal hb 860138
 • Рачен блендер
 • InfinyForce
 • ActivFlow технологија
 • 4 Ножеви
 • Моќност:700W
 • Брзини 20
 • Турбо функција
 • Капацитет на сад за блендирање:800ml
 • Нож  со големо сечиво за брзо блендирање
 • Ножевите
-13%
АКЦИЈА
2.595
ден. haPPy цена
67
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
tefal hb 658838
 • Рачен блендер
 • Quickchef
 • Моќност:1000W
 • Брзини:20
 • Турбо функција
 • Пулс функција
 • Капацитет на сад за блендирање:800ml
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
84
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.199
ден. редовна цена
tefal hb 659838
 • Рачен блендер
 • Quickchef
 • Моќност:1000W
 • Капацитет на сад за блендирање:800ml
 • Брзини:20
 • Турбо функција
 • Пулс функција
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
tefal hb 863 a38
 • Рачен блендер
 • ActivFlow технологија
 • 4 Ножеви
 • Моќност:700W
 • Брзини 20
 • Турбо функција
 • Капацитете на сад за блендирање:800ml
 • Нож од инокс со големо сечиво за брзо дробење, мешање и сецкање
115
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.399
ден. редовна цена